Home     About Us     Tab Products      Meiko Naturactor     FAQ     Testimoni     Contact     Order

Tab EX dan Tab XY
Memperkenalkan Tab EX, protein food in tablet, amat pantas berkesan untuk memastikan kecantikan & kesihatan yang menyeluruh... serta MOST WANTED bg wanita yg mementingkan penampilan dan kejelitaan. 

Khasiat Tab EX untuk kesihatan

Membantu mengurangkan rambut gugur dan membantu pertumbuhan rambut, membuatkan rambut makin sihat dan lebat..begitu juga fungsi terhadap kuku, bagi kuku yang mudah patah, akan jd makin kuat dan pinkish.. Selain itu,Tab EX berfungsi untuk melancarkan perjalanan haid..ia mengeluarkan saki baki darah yang terpendam di dasar rahim untuk menjaga kebersihan dan kesihatan badan, disamping juga membantu akan mengurangkan senggugut.. Berat badan juga akan dikurangkan dan membuatkan tubuh kelihatan lebih lansing dengan berat badan yg ideal. Normal rate, mengurangkan 1-2kg dalam penggunaan sebotol Tab EX. Tab Ex juga merupakan sejenis produk anti-stress.  


Khasiat Tab EX untuk kecantikan

Sangat berkesan untuk mengurangkan minyak pada kulit, menghilangkan jerawat, jeragat untuk membuatkan kulit lebih cantik,halus dan sihat dan gebu. Selain tu ia mampu mengembalikan seri wajah dan dan merubah wajah yang kusam menjadi berseri-seri. Semakin lama penggunaan, kulit akan semakin flawless dan glow.. Tab EX juga akan mengurangkan serta menghilangkan kesan parut, mencerahkan kulit secara sekata, mengecilkan pori-pori kulit dan menjadikannya semakin rapat. Protein terbaik dalam setiap biji Tab Ex akan melindungi dan menjaga struktur kulit ke tahap yang paling maksima. Selain itu ia juga merupakan anti-aging dan menjadikan wajah tampak sentiasa muda dan bertenaga. 

Tab XY dengan kandungan protein Glutathione (GSH) berpaten, dinobatkan dunia sebagai Fountain of Youth telah banyak berjasa kepada jutaan lelaki di seluruh dunia dengan mengembalikan keremajaan dan kelelakian mereka. 

Khasiat Tab XY kepada lelaki
Tab XY dapat meningkatkan tenaga seksual, prestasi & stamina sebagai seorang lelaki dengan melancarkan peredaran darah tubuh yang secara langsung mengoptimakan ereksi, lebih kuat lebih tegang, penuh & keras. Selain itu, fungsi anti kanser Tab XY membantu mencegah kanser kelenjer prostat. Tab XY juga terbukti dapat menambahbaikkan sistem pertahan badan dari penyakit supaya lebih sihat dan muda bertenaga sepanjang hayat. Penuaan sendi badan dan tahap stamina rendah juga dapat diperbaiki dengan kadar pantas. Selain itu, Tab XY juga mampu mengurangkan dan melengahkan penuaan, menguatkan sistem kekebalan tubuh, membersihkan hati, meningkatkan antioksidan semulajadi, mencegah pembentukan katarak, radang perut, strok, kanser dan diabetes. Protein GSH Tab XY akan mencegah dan menyuburkan folekel rambut supaya tidak mati, ini akan memastikan rambut sentiasa dihasilkan mengikut kitarannya. Selain itu, Tab XY juga akan mencegah patern kebotakan lelaki.


PENGGUNAAN

Tab EX dan Tab XY
Telan sebiji lepas sarapan/makan tengahari & sebiji lagi selepas makan malam. Pastikan air diminum dalam kuantiti yang banyak sebagai tujuan penyingkiran toksin dalam badan. Bagi masalah kulit yang teruk / bermasalah, atau inginkan kecantikan yang pantas makan 4 biji sehari (2 siang & 2 malam). 

No comments:

Post a Comment