Home     About Us     Tab Products      Meiko Naturactor     FAQ     Testimoni     Contact     Order

About Us

MAHU KELIHATAN CANTIK DAN MENAWAN? :)

MY BEAUTIFUL SECRETS memberi anda peluang untuk kelihatan cantik dan sihat seperti yang diidamkan oleh setiap wanita. Kami memberikan anda peluang untuk merasai sendiri apa yang mungkin tidak pernah dirasai oleh ramai wanita di luar sana yang mahukan kecantikan seperti seorang selebriti.  

Di My Beautiful Secrets, kami memberi anda merasai sendiri wajah yang cantik dan menawan seperti seorang selebriti. Produk kami adalah produk yang sangat hebat dan diakui keberkesanannya melalui ratusan testimoni pengguna. Produk utama My Beautiful Secrets adalah Miracle Tab dan Meiko Naturactor.

Inspirasi untuk menjadikan setiap wanita kelihatan jelita dan menawan tercapai dengan produk tab yang sangat magis, HANYA dalam tiga minggu sahaja. 

MIRACLE EX PRODUCTS ;

1) EX BRIGHTENING CLEANSING BAR / RM70 / 70g
2) EX HD GLOW ESSENCE / RM80 / 50ml
3) EX BRIGHTENING GLOW ESSENCE [ TONER ] / 50ml / RM80
4) EX PERFECT RADIANCE ILLUMINATING DAY CREAM WITH SPF50 / PA++ / RM80 /20gm / JAR
5) EX FLAWLESS SKIN NIGHT TREATMENT CREAM / 10gm / RM100
6) EX RADIANCE ACTIVATOR / 20 SACHETS / RM130
7) ADVANCED WHITENING FLUID / RM100 / 30ml
8) ULTRA BRIGHTENING MASK X 34G / RM160 
9) EX ULTIMATE PERFECTING COMPLEX SF (UPC SF / RM160 / 30 SACHETS
10) EX BODY SHAPING & FIRMING CONCENTRATE / RM100 / 150ml

11) NEWWWW MIRACLE TAB EX / RM 160 / 60 tablets

..menjadikan impian setiap wanita pasti menjadi kenyataan. Jadilah salah seorang daripada beribu model yang dapat merasai magis produk Miracle EX ini. Dengan produk Miracle EX, confirm GORGEOUS ! :)

Produk Meiko Naturactor juga adalah salah satu additional kepada wanita yang cantik tetapi mahu lebih menawan. Produk kosmetik yang dibawa dari Jepun (100% Original) ini adalah produk yang sangat berkesan dalam memberikan wajah yang anggun dan menarik. Quality guaranteed ! :) 

Produk kami juga bukan sahaja dikenali di Malaysia, malah di luar negara. Kami mempunyai customer dari Indonesia, Timur Tengah dan Australia. Thanks for supporting me :)

MY BEAUTIFUL SECRETS memberikan anda set lengkap untuk setiap wanita. Feel the magis! Tunggu apa lagi! Order sekarang! :)

Email : farhana.latif87@gmail.com
SMS / WHATSAPP / TELEGRAM : +6012-9645945