Home     About Us     Tab Products      Meiko Naturactor     FAQ     Testimoni     Contact     Order

NEW ! HIKARI SOAP [ From Japan ]

PROUDLYYYYY INTRODUCEEEEEEEEEEEEEE ;)))))))))))))))))))
 

Sabun Penyeri Hikari
RM38 / bar
+ Postage RM7 [SM] / RM9 [SS]


Menyelesaikan 20 masalah kulit dalam 5 hari. Diperbuat daripada debu Gunung Berapi Sakurajima Jepun. FAEDAH :
1. Mencerahkan kulit
2. Menghilangkan jerawat degil
3. Menghilangkan jeragat
4. Memperbaiki parut
5. Mengurangkan kedut
6. Melembabkan kulit
7. Mengecilkan pori
8. Menegangkan kulit
9. Menghaluskan kulit
10. Mengebukan kulit
11. Menyekatakan warna kulit
12. Merawat penyakit kulit
13. Menyegarkan kulit kusam
14. Mengurangkan kilatan minyak muka
15. Mengurangkan lingkaran hitam bawah mata
16. Meremajakan kulit
17. Memberikan perlindungan terhadap radikal bebas
18. Mengurangkan kemerahan kulit
19. Mencerahkan bahagian ketiak dan celah peha
20. Menaikkan seri kulitSabun pembersih Hikari ini juga digunakan untuk:


MENYEMPURNAKAN KULIT MUKA & LEHER - Bertindak secara lembut dan semulajadi untuk menjaga dan mengekalkan seri kecantikan wajah dengan gabungan bahan-bahannya yang unggul. Buihkan dan urut di muka dan leher untuk membersihkan sisa korotan dan bilas. Buihkan sekali lagi dan sapu di muka dan leher, biarkan 2-3 minit sebagai mask lembut untuk hasil maksimum, bilas.

• MERAWAT MASALAH KULIT - Diperkaya dengan mineral perut bumi semulajadi yang sangat berkuasa membantu merawat masalah kulit, Pakar kulit di seluruh dunia juga menggunakan debu gunung berapi kerana khasiatnya. Penggunaan Sabun pembersih Hikari ini mampu mengurangkan simptom penyakit kulit, seterusnya membantu proses penyembuhan. juga membantu mengurangkan kudis, eczema, panau, kulat dan lain-lain. Buihkan urut lembut di kulit dan biarkan 2-3 minit dan bilas.

• MENCANTIKKAN PAYUDARA - Hasil tindakan keajaiban lumpur dan debu dari gunung berapi Sakurajima dan minyak bunga orkid biru di dalam kandungan sabun pembersih Hikari ini, ianya mampu memberi 'pulling & lifting effect' yang menyebabkan payudara kelihatan lebih tegang, menarik, anjal dan besar. Sabun pembersih ini Juga akan memberikan rona ‘pinkish’ pada bahagian puting. Buihkan dan dengan menggunakan tapak tangan urut secara membulat selama 5-8 minit dan biarkan selama 3 minit dan bilas. Lihat kesannya dengan serta merta.

• MENCERAHKAN CELAHAN – Kandungan pati bunga sakura dalam sabun ini mampu mencerahkan bahagian celah (ketiak dan celah peha) sehingga kembali kepada warna asal kulit, sekaligus menjadikan kawasan tersebut kelihatan bersih dan lebih segar. Buihkan urut lembut di bahagian ini dan biarkan 2-3 minit dan bilas.


Alami sendiri anugerah semulajadi ini, perubahan sepantas 5 hari =))))JOM KITA LIHAT TESTIMONI-TESTIMONI PENGGUNA SOAP OHSEM NIE ! 


SO KORANG TUNGGU APE LAGI??????
JOM ORDER SEKARANGGGG !!!!

=)))


TO ORDER :
Email : farhana.latif87@gmail.com
SMS / WhatsApp: 012-9645945