Home     About Us     Tab Products      Meiko Naturactor     FAQ     Testimoni     Contact     Order

Thanks kakak for the ohsem pitcha~! :D


Asalkan ada USAHA, pasti semua BOLEH dengan MIRACLE TAB~! :)


'dulu kusam n xsekata...garis halus n di mata...skrg alhmdlh ok sngat..syukur kpd Allah..tq dik deh..'




Thank youuu Sis Tun Tejaaaa ♥ :))) Love you lahhh~! :)))

 

SMS me for details ; 012 9645 945 :))



.....testimoni :)

 
'kak, tengs intro produk ni utk sy and kwn2. saya order byk2 tu untuk kwn saya jugak.ehe. sy dah 3 minggu pakai tab soap, rasa bes compared previous cleanser sy pakai dulu. and mostly,sy baru terima HD semalam and baru pakai 2kali means barus sehari la kan, seyesly terkejut. GLOWING ye muka saya even after basoh muka. oh tengs akak. sy tak cuba lagi tab ex, sem depan ye bila duit berkepok.ehe.'

 

Pengakuan BERANI MATI customer kesayangan sayaaaa ♥ ;)))

'Salam to all penguna...saya pakai sabun TAB ni bru 4 hri...sebab jari saya ni memang suka kcau black head saya terkejut sangat...blackhead yg degil sangat kat bwah dagu dgn mudah saya picit.sekrg dlm masa 1 minggu je kulit saya lebih cerah dan licin.'

♥ :)


Testimoni 2011 :))

Helo everyoneeee~!! Hmmm esok dah nak masuk tahun baru.. So nak post testimoniiiii terakhir utk Tahun 2011 :)))


 

Ehem ehemmmm~! Sape-tak-suka-bila-kena-puji-kannnn??? ♥ :D

'hi cikgu..just ingin share selepas 2 minggu pemakaian tak ex soap ni muka saya mula menunjukkan tanda2 perubahan yg positif. ada rakan sekerja yg menegur menyatakan bahawa kulit sy nampak clear berbanding dahulu..terima kasih cikgu kenalkan produk ni..insyallah akan sy teruskan lagi penggunaannya.. pagi2 sy sudah mampu tersenyum di hadapan cermin.. :-)'

Thank youuuu H*** ♥ :)))


 

'Dear,good news..my sis yg order tab ex ngn tab soap kol i td...dia ad msalah priod n bru skali mkn tab ex,period dh kuar byk gle stlah staon xkuar..Terbaik la..hehehehee...' Thanks dear K*R* ♥ :))))

SMS me for details, 012 9645945 :))

Rahsia Tab Soap ;D

TAB SOAP : Membantu anda menghilangkan kehitaman di bahagian celah lengan (ketiak) dan celah peha :)

1) Basahkan bahagian terlibat
2) Buihkan TAB SOAP dan letakkan buih di belakang tapak tangan yang telah dibasahkan
3) Gosok pada bahagian terlibat selama beberapa minit
4) Bilas

InsyaAllah.. Lebih cantik dalam 3 minggu.. ♥ Tabs ♥
Hanya Rm 70 untuk sebuku TAB SOAP :)



 

LETS FEEL THE MAGIS TOGETHER ;D

Sape taknak glowing2 kannnnnn ;D

Ehemmmm, hye angelss.. Howwa youuu? Ngee~! Esok tuan tanah nak bercuti2 Malaysia for few days ;)


Before tuuu, nak kasik testimoni duluuuuuuuuuuuuuuuuu ;P


 

Ehemmmm, mestilaa suka bila GLOWING2 gituuuu ;D;D

'kak, tengs intro produk ni utk sy and kwn2. saya order byk2 tu untuk kwn saya jugak.ehe. sy dah 3 minggu pakai tab soap, rasa bes compared previous cleanser sy pakai dulu. and mostly,sy baru terima HD semalam and baru pakai 2kali means barus sehari la kan, seyesly terkejut. GLOWING ye muka saya even after basoh muka. oh tengs akak. sy tak cuba lagi tab ex, sem depan ye bila duit berkepok.ehe..'

Thanks dear C** J** ♥ :)
:)))

Wink wink !

Ehemmmmmmm~! :D:D:D


Testimoni lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, ehehehe....


'Hye sis..hari ni masuk 8hari saya pakai tab soap.parut kat muka memang makin pudar.n muka macam glow skit.and yang bestnya sy xyah pakai bedak p kelas. Malas nak touch up nk 'smbunyikan' parut kat muka nih lagi.otomatik jadi berseri.huhhuhu.sat g nk bg adik try plak.x saba nk tnggu parut hilang spenuhnya.tq so much  sis! '


 



SMS me for detailssss , 012 9645 945 :)

Silalahhh tergodaaaaa :D

Ehemmmm, SILALah TERGODA~! Order cepattt while stock last ♥ :)

'Askum tab akak dh terima td...tq yer...dh abis 2 botol dh....jeragat kt hidung dh x berapa nampak...kulit muka lembut gebu gitu....memang puas ati ler...guna tab ni...'

'masa awal penggunaannya akak dh nmpak prubahannyee...tapi utk puas hati akak tunggu ler abiskn 2 botol tab tu...best lerrr...tab nieee....'


♥♥♥ Ngeee sukeeeee~! ♥♥♥ Thanks kak Z**A*** :)


 


Boyfriend puji tuuuuuuuuuuuu ;D

Sape tak suka kena puji kannnnnnnnnnnnnnnnnn???? :D


Ehemssss, boyfriend tegur tuuuuuuuuu. Sape tak suka kannnn?? Hik hik ♥ :)

'As Salam..dah masuk 3mggu guna soap tab...2mggu yang lepas da jumpa bf...dia tegur "kulit muka dah cerah n licin lee"bestnye..lepas 2 terus oder hd n tab ex...n skrg muka lembut..jerawat dah kurang n parut2 kt muka ni pun dah kurang n makin kurang...kat badan,tgn kaki pun dah cerah n parut dah kurang yang paling best...kulit dah x sensitif x gatal2 dah.....harap dengan pengunaan berterusan kulit muka n badan warna sekata n lembut..parut pun dah xde.......nanti nak oder hd n tab ex lee :))'

Thankss dear A** :)



 

SMS me for details : Farhana 012 9645 945 :)


Testimoniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Hyeeee angelllsss~!! Hik hik nak share testimoni lagiiiiiiiiiiiii ~! :D:D:D




Testimoni daripada kakak ohsem *youknowwhoyouare ;P* ♥ :)

' Ehemmm... Mode: terkejut. Terkejut pasal blakang akak licin!!! Sebutir jerawat pun takde. Tp baru tak sat akak garu blakang. Pehhh!!! Sebelum ni blakang akak byk jerawat. LICIN!!! Mimpi ke ape!!! Hahaha. Kesimpulan: I LOVE TAB EX!!! ♥ '

Hik hik hik , love you lah kakakkkkkkkk~! ♥ :) :)



DAN LAGIIIIIIIIIIIIIIIIII




'salam, akak,..lepas 10 ari gune tab soap, HD & tab EX, jerawat kat kulit saya dah x de, tinggal parut je skrg nie,..maybe lambat ckit nak hilangkan parut sebab saya makan tab EX tu 2 biji je 1 hari, sebab still x mampu lagi nak makan 4 biji 1 hari,..tapi x pe lah lambat pon, asal kulit licin cam akak,..:D

Thanks A**L**A ♥ :)



SO ANDA BILA LAGI?? SMS ME FOR DETAILS - 012 9645 945 :)

Thanks dearrrrr !

Big thanks to Leyha for the nice pic of her :)

'kakak!!!!!!!!!! ^___^ hehe!!! ney perubahan muke leyha skrg... selepas seminggu pakai... ok x? mcm putih sikit... than x payah paki makeup tebal2...'

'x sia2 beli satu set... ex leyha nak habis dah...nt nak lg ea kak, ex gn HD....'




Salam Jumaat

Hye dear, Salam Jumaat ~! :)


Sorry lama tak update blog, tuan tanah tak berapa sihat. Maybe kepenatan sebab packing almost 200 parcels in two days. Alhamdulillah, selamat sudah dipos kepada semua :)


Nahhhh, testimoni bergambar lagiiiii , hehehe ;P





Now, I really can smile with joy. Alhamdulillah :)

Muntah Dgn Testimoni ;P

Ehem ehem~! Lagi TESTIMONI baruuuu from my beloved customer Kak R**** :)

' yang! Selepas sebulan menggunakan tab ex n soap. Kulit jadi lembut ... Suke! Yg paling ketara kulit kaki smooth je...kikiki. Satu lagik Kak sbelum ni ada masalah senggugut yg teruk n bulan ni dah x payah mkn ubat lg bila period. Yeay! Tq eiy :) '

Ye kak, sama-sama. Xoxo ♥ :)



 

Wallahualam :)


Miracle Tab - Tab XY for men :)




Apakah kandungan Tathion Tab XY?
L-Glutathione (diperkayakan untuk lelaki) 50mg
Hanya terdapat dalam botol 60 tablet sahaja.

Apa itu Glutathione?
Glutathione (GSH) adalah molekul tripeptide yang terdiri daripada glutamic acid, cysteine dan glycine. GSH adalah merupakan antioksidan utama dalam sel-sel hidup terutamanya manusia. Fungsi GSH adalah untuk memelihara sel daripada radikal bebas dan serangan penyakit.

Mengapa kesan positif TAB XY pantas?
Kerana penghasilan molekul L-glutathione (kod molekul: C10H17N2O6S ) yang terbaik dan murni. L-glutathione TAB XY menyerupai protein glutatione sebenar di dalam badan manusia sehinggakan ianya boleh diserap dan digunakan oleh badan dengan pantas dan berkesan.

Apa itu Radikal Bebas?
Radikal bebas boleh merosakkan molekul sel penting seperti DNA atau lipid atau bahagian lain daripada sel. Radikal bebas telah terlibat dalam PENUAAN,KANSER,PENYA
KIT JANTUNG dan penyakit-penyakit lain dari kerosakan tubuh.

Mengapa Glutathione Penting untuk Kesihatan? 

* Menyingkirkan racun seperti logam berat, pelarut, racun perosak, bahkan terlebih dos ubatan berbahaya dengan mengubahnya menjadi bentuk yang boleh dikeluarkan dalam urin atau hempedu, terutamanya toksin dibawah kulit, yang akan menjadikan kulit bersih,segar dan sihat.

* Adalah penting untuk fungsi SISTEM IMUNITI(KEKEBALAN) TUBUH. Melindungi sel-sel individual & rangkaian ARTERI, OTAK, JANTUNG, sel-sel IMUNITI tubuh, BUAH PINGGANG/GINJAL, KANTA MATA, HATI, PARU-PARU dan KULIT terhadap kerosakan.

* Membantu dalam PENCEGAHAN KANSER terutama kanser hati dan membantu menjaga kekuatan sel darah merah & melindungi sel-sel darah putih
 
* Diperlukan untuk metabolisme karbohidrat yang menghalang timbunan lemak dan dalam mengurai lemak ter-oksida.

* Diperkayakan utk kesihatan dalaman lelaki, menghilangkan 
PENDARAHAN GUSI, KEGUGURAN RAMBUT yg tidak normal, MENYIHATKAN KULIT, DETOX TUBUH, MENJAGA KESIHATAN MATA, MENGURANGKAN STRESS, MELANCAR DAN MENCUCI ALIRAN DARAH, MENURUNKAN KADAR DARAH TINGGI DAN DIABETES, MENCUCI GINJAL, MENGHILANGKAN ALERGIK-ALERGIK PADA TUBUH dan menjadi PELINDUNG kepada sel agar kuat menentang virus2 dalam sistem imunisi tubuh manusia

Adakah TAB XY mempunyai kesan sampingan?
Tidak ada, kerana ianya adalah merupakan UNSUR PROTEIN MURNI yg dipatenkan

Adakah TAB XY halal?
Halal kerana TAB XY adalah kompound unsur/murni (seperti vitamin), dan tidak dicampur dengan asas lain.

DAPATKANNYA SEKARANG~!! :)

Miracle Tab - Tab Soap :)


Daripada pengeluar sama Tab EX & XY, memperkenalkan pembersih muka khusus yang direka khas untuk merawat kulit bermasalah, terutamanya berhiperpigmentasi dan jerawat, sebagai kombinasi kepada Tab EX dan XY untuk kesan rawatan yang lebih menyeluruh dari luar dan dalam.

Dicipta berdasarkan kajian dan penemuan terkini, Detoxifying FacialSoap ini mengandungi modifikasi protein glutathione yang mampu merawat dan membersihkan kulit secara menyeluruh. Protein Glutathione memiliki sifat unik yang seterusnya dimanfaatkan dalam rawatan pintar bagi masalah kulit yang pelbagai, sehinggakan ianya dinobatkan ibarat mimpi menjadi kenyataan.

Protein Glutathione Detoxifying Facial Soap bersifat anti inflamasi, anti oksidan dan memainkan peranan utama dalam fungsi anti toksin, dan ini akan memberikan anda perlindungan anti oksidan, terutamanya kepada anda yang inginkan perlindungan dari kesan penuaan awal, jerawat, warna kulit tidak sekata, pigmentasi dan ribuan lagi masalah kulit yang lain.

Teknologi Protein Glutathione Detoxifying Facial Soap juga merupakan ejen anti radang sehingga mampu mengurangkan kemerahan, bintik hitam dan pembengkakkan pada jaringan yang rosak sekitar kulit anda. Dengan mengurangkan inflamasi, produk ini bukan hanya menghilangkan jerawat dan pigmentasi malah berpotensi untuk merawat parut dan bekas jerawat secara signifikan semaksima mungkin sehingga kulit anda menjadi cerah bercahaya, tidak dimakan usia..

Diadun dengan bahan semulajadi, pembersih lembut dan mendalam ini dapat membuang dan menghapuskan semua racun, kuman dan kotoran yang menyerang kulit.

Faedah:

@ Anti pigmentasi
@ Anti-jerawat
@ Mengurangkan kesan penuaan
@ Menghilangkan Melasma
@ Parut luka & jerawat
@ Mengecilkan liang roma
@ Membuang toksin kulit
@ Meratakan warna & mencerahkan kulit
@ Merawat kulit secara keseluruhan yang menjanjikan anda kulit yang sihat, halus, cerah berseri tanpa cela.

Cara pemakaian:
Urut buih pembersih secara lembut pada keseluruhan muka dan leher, bilas dengan air sehingga bersih..

NOTA: Sisa-sisa makeup perlu dibersihkan terlebih dahulu dengan pencuci makeup.

Kandungan:
• Protein Glutathione, Ekstrak Mulberry, Willow Bark, Licorice, Lemon & Aloe Vera

Saiz/berat:
125g



HANYA RM70/FREE POSTAGE.
DAPATKANNYA SEKARANG~! 


SMS me, Farhana 012 9645 945 to order :)

Miracle Tab - Tab Ex :)


RM 180 (60 Biji Per Bottle)


Memperkenalkan TAB EX, rumusan L-Glutathione yang diperkaya dan mampu menggandakan seri kecantikan. Merupakan cara alternatif yang lebih pantas untuk cantik berseri dan kekal muda.


TAB EX diilhamkan khusus untuk mengembalikan keremajaan kulit serta menaikkan seri kecantikan yang lebih menyeluruh. Lebih berseri dan memukau, daripada biasa.
Mengandungi molekul unik dan diperkaya dengan gred L-Glutathione tertinggi,  TAB EX berkesan dengan pantas untuk mengurangkan garis garis usia dan tompok-tompok kering pada kulit, melembabkan serta merangsang pembentukan kollagen dan protein kulit yang baru sehinggakan membuatkan kulit bersih bersinar, tegang dan halus. Malah Kuku dan rambut juga lebih kuat berbanding biasa.

KEBAIKAN TAB EX:

* Mencerahkan & meratakan warna kulit secara keseluruhan
* Mencerahkan &  mengurangkan parut
* Mengurangkan & menghalang jeragat
* Menghilangkan & membasmi jerawat degil
* Menambahkan keanjalan kulit & anti penuaan
* Mengurangkan & Menghilangkan selulit, orange peel skin
* Mengecilkan pori pori kulit
* Menjadikan kulit lebih bercahaya & kelihatan segar
* Melembabkan & menghaluskan kulit
* Merangsang pertumbuhan rambut & menguatkan kuku
* Menghalang pembentukan toksin dalam badan dan organ
* Mengurangkan kedut dan menegangkan kulit
* Melindungi kulit dari UVA & UVB
* Memperbaiki struktur dan keadaan kulit bermasalah
* Mengoptimumkan kesihatan secara menyeluruh
* Anti Stress dan Anti Depression


Cara Makan Tab EX: Telan/kemam sebiji lepas sarapan/makan tengahari & sebiji lagi selepas makan malam - pastikan minum banyak minggu pertama untuk air membuang toksin dalam badan.
Bagi masalah kulit yang teruk, atau inginkan kecantikan yang pantas makan 4 biji sehari (2 siang & 2 malam) atau lebih.

SOALAN-SOALAN LAZIM
Apakah Tab EX?
Tab EX adalah merupakan makanan tambahan (suplemen) untuk kesihatan dan kecantikan menyeluruh.Hanya terdapat dalam botol 60 tabs sahaja.

Apakah kandungan Tab EX
Protein berpaten unik L-Glutathione (Enriched) 50mg

Apa itu Glutathione?
Glutathione (GSH) adalah molekul tripeptide yang terdiri daripada glutamic acid, cysteine dan glycine. GSH adalah merupakan antioksidan utama dalam sel-sel hidup terutamanya manusia. Fungsi GSH adalah untuk memelihara sel daripada radikal bebas dan serangan penyakit.

Berapa lama untuk melihat hasil positif Tab EX?
keseluruhannya dalam 3 minggu pertama.


Mengapa Glutathione Penting untuk Kesihatan?
·    Menyingkirkan racun seperti logam berat, pelarut, racun perosak, bahkan terlebih dos ubatan berbahaya dengan mengubahnya menjadi bentuk yang boleh dikeluarkan dalam urin atau hempedu, terutamanya toksin dibawah kulit, yang akan menjadikan kulit bersih dan halus.
·    Adalah penting untuk fungsi sistem kekebalan tubuh. Melindungi sel-sel individual & rangkaian arteri, otak, jantung, sel-sel kekebalan tubuh, ginjal, kanta mata, hati, paru-paru dan kulit terhadap kerosakan.
·    Membantu dalam pencegahan kanser terutama kanser hati dan membantu menjaga kekuatan sel darah merah & melindungi sel-sel darah putih
·    Diperlukan untuk metabolisme karbohidrat yang menghalang timbunan lemak dan dalam mengurai lemak ter-oksida.
·    Memutihkan kulit dengan menghalang penyakit kulit / mengubahsuai penukaran hitam / pigmentasi coklat / melanin kuning (eumelanin) untuk kemerahan pigmentasi putih (Phaeomelanin).

Adakah Tab EX mempunyai kesan sampingan?
Tidak ada, kerana ianya adalah merupakan protein murni.

Adakah Tab EX halal?
Halal. kerana Tab EX adalah kompound murni seperti vitamin, dan tidak dicampur dengan asas lain.

Ada pantang untuk Tab EX?
Asalkan jangan diambil bersama jamu-jamu kawalan berat badan tradisional jenis pelawas dan suplemen untuk lawas. Kerana dikuathiri pelawas ini akan membuang semua khasiat protein Tab EX sebelum ianya diserap badan. Penyelesaian terbaik ialah menjarakkan pengambilan jamu/suppliment pelawas ini selama 5 jam sebelum tabbing.

Adakah boleh mengambil Tab EX semasa haid?
Boleh, tiada masalah.

Bolehkan ibu mengandung mengambil Tab EX?
Tidak digalakkan/sama seperti ubatan lain (hanya atas nasihat doktor)

Bolehkah ibu menyusukan anak mengambil Tab EX?
Boleh, selepas pantang, kerana ianya merupakan protein.

Apakah Fungsi Tab EX untuk kulit & kecantikan?
* Mencerahkan & meratakan warna kulit secara keseluruhan
* Mencerahkan & mengurangkan parut
* Mengurangkan & menghalang jeragat
* Menghilangkan & membasmi jerawat degil
* Menambahkan keanjalan kulit & anti penuaan
* Mengurangkan & Menghilangkan selulit, orange peel skin
* Mengecilkan pori pori kulit
* Menjadikan kulit lebih bercahaya & kelihatan segar
* Melembapkan & menghaluskan kulit
* Merangsang pertumbuhan rambut & menguatkan kuku
* Menghalang pembentukan toksin dalam badan, di bawah kulit dan organ
* Mengurangkan kedut dan menegangkan kulit
* Melindungi kulit dari UVA & UVB
* Memperbaiki struktur dan keadaan kulit bermasalah
* Mengoptimumkan kesihatan secara menyeluruh
* Anti Stress dan Anti Depression


Bagaimana Tab EX mencerahkan dan memperbaiki kualiti kulit?
Tab EX menyekat enzim tirosinase, yang bertanggung jawab untuk pengeluaran melanin, sehingga mengubahnya kulit menjadi cerah. Proses ini bekerja dari lapisan kulit dalam akan lapisan (luar) kulit epidermis. Proses penyingkiran toksin di bawah kulit yang berpanjangan juga akan menjadikan kulit lebih lembut, halus dan mengecilkan liang roma. Manakala proses baik pulih kulit, terutamanya penambahan kandungan protein dan kolagen kulit akan membuatkan kulit sentiasa tegang dan muda.

Berapa lama pengguna Tab EX dapat melihat kecerahan kulit?
Kesan atau hasil akan berbeza-beza bergantung pada metabolisma tubuh seseorang dan sistem biologi berfungsi. Dengan pengambilan konsisten Tab EX, hanya 3 minggu diperlukan untuk menikmati kenaikan seri kulit dari dalam.

Siapa yang boleh mengambil Tab EX?
Lelaki dan perempuan semuda umur 18 tahun dan ke atas

Adakah Tab EX hanya untuk memutihkan kulit?
TIDAK. Selain mencerahkan kulit, kandungan L-Glutathione gred terbaik Tab EX akan bertindak sebagai antioksidan utama, akan mengeluarkan semua racun atau toksik dalam tubuh dan meningkatkan sistem kekebalan tubuh dan dapat mempertahankan tubuh anda dari banyak penyakit utama dan penyakit pada peringkat sel. Sebagai pemulih-baikkan kulit, Tab EX akan melawan proses penuaan, jerawat, kekeringan kulit dan jeragat degil. Tab EX juga berfungsi sebagai anti-stress kepada tubuh badan.

Adakah Tab EX selamat ?
Ya. Tiada sebarang kesan sampingan dilaporkan.

Apakah tambahan lain diperlukan?
Tidak tapi disarankan. Tambahan lain yang disarankan dengan Tab EX Pengambilan multi-vitamin yang lengkap adalah amat digalakkan. ini kerana tubuh tidak dapat menghasilkan vitamin sendiri, dan tabiat pemakanan manusia belum tentu dapat memberikan vitamin penting yang diperlukan oleh badan.

Bagaimana cara pengambilan Tab EX?

Bergantung kepada masalah kulit/kesihatan
·     Kulit normal & hanya mahukan anti tua & glow - 2 tabs sehari, sebiji selepas bfst/lunch dan sebiji lagi slps dinner/high tea
·     Kulit bermasalah jeragat & akne teruk - 4 tabs sehari, 2 biji selepas bfst/lunch dan 2 bijii lagi slps dinner/high tea
·     Penyakit lain (diabetis/rambut gugur/penat/etc) 2-4 biji sehari

Adalah penting untuk meminum air yang banyak (minimum 2.5 - 3 liter sehari) pada pengambilan minggu pertama untuk mempercepatkan proses penyingkiran toksin di badan, selepas minggu pertama kadar minum air adalah normal (biasanya ini akan dilakukan oleh badan secara automatik, jika banyak toksin akan terasa dahaga, dah bila sudah berkurangan, rasa dahaga akan hilang dengan sendirinya.
Proses penyingkiran toksin (dan proses mencantikkan kulit) akan menjadi sedikit jika kurang meminum air minggu pertama.

Negara Pengeluar Tab EX
Korea melalui kaedah dan teknologi terkini.
Untuk hasil yang maksimum, ambil Tab Ex bersama-sama dengan PRODUCT MIRACLE TAB yang lain. (Tab Soap dan HD Glow Essence) :)

*PM me for details. SMS for quick reply , 012 9645 945 :)

Alhamdulillah :)

Hye pretty ladies... :)

Hmm baru je nak pergi lunch tiba-tiba dapat message from one of my customers, Kak R****** :)


salam. hi dear :-)

product tab tu mmg miracle laa.. sy baru ajer pakai 3 hari.. x sangka dh boleh nampak perubahan secepat itu..

1st yg sy perasan bila sy tidak lagi alami gatal hidung semasa kemas rumah (terutama skali kat part yg byk habuk)..

2nd suami kata pipi sy licin, halus & cerah.. sy ckp kat dia, pipi sy mmg licin sbb xde jerawat.. pehtu dia ckp, maksud dia pipi sy licin & halus sbb sebelum ni pipi sy kasar sikit walaupun xde jerawat.. yg best tu suami sy kata, kulit sy dh kurang kusam & mula nampak cerah..

3rd sy rasa bdn sy mcm dh susut skit.. memula sy igtkan itu semua mainan perasaan. tp yg pasti, bila sy pakai jam tangan sy kembali setelah sekian lama xpakai sbb dh ketat maklumlaa tgh pregnant..skrang bukan ajer dh muat malah longgar pulak.. huhuu.. best dpt balik pakai jam besi hadiah dr suami masa bercinta dulu..

haha.. berbaloi duit sy habis dgn dpt pujian dr suami sendiri..

ALHAMDULILLAH . ALHAMDULILLAH. ALHAMDULILLAH :)

Testimoni ! Testimoni !



Lagiiiiiiii TESTIMONI ♥ :)

'awk..tq knlkn tab soap..puas ati..wlu bru guna..:)'

'sblom gne tab soap...kulit b'minyak pastu keluar whitehead..lpas guna kulit da kurang b'minyak...whitehead da xkuar..Alhamdulillah..'

ANDA BILA LAGIIII????? :)





p/s SMS me now to order, 012 9645 945 :) 
Lets tabbing everyone!!!

Another Testimoni

ANOTHER TESTIMONI 
from my beloved customer :)




ANDA BILA LAGIIIII?????

:D :D :D


Sms me now for details :)

Farhana : 012 9645 945
Emel : farhana_eiy@yahoo.com


6 hari lagi !

Hye sweethearts :)
Time flies so fast, pejam celik pejam celik, promotion untuk TAB UPC tinggal lagi 6 hari. So dapatkan TAB UPC from me now while stock last ! :)





Jadi, apa tunggu lagi????
SMS me now 012 9645 945 for details :)


JADILAH SALAH SEORANG DARIPADA JELITAWAN TAB EX di atas 

Promotion ! Promotion ! :)



PROMOTION ~! 

Our new UPC, grab while stock last ! ♥

Promotion price : RM170/bottle or RM330/2bottles 

:)


KELEBIHAN TAB EX UPC :)

@ Mencerahkan kulit & Mengembalikan Kesempurnaan Kulit
Mencerahkan dan meratakan kulit secara keseluruhan, menghapuskan dan mencegah pembentukan pigmentasi. Eye-bag, kelesuan dan mata gelap akan semakin pudar kerana TAT-882 ini membekalkan nutrient yang bertindak sebagai pencerah untuk kulit.

@ Anti Jerawat
Menghapuskan jerawat degil dan mengecutkan liang kulit serta mengurangkan sebum yang menjadi punca jerawat. Result yang dramatik dalam 2 minggu.

@ Meratakan Kulit
Mengurangkan kedutan, menegangkan kulit, meningkatkan elasticity kulit dan mencegah kulit dari sinar UVA dan UVB serta bahaya dari alam sekitar. Memperbaiki kulit, tiada lagi liang-liang terbuka, selulit, parut dan kulit mengelupas.

@ Mencegah Keguguran Rambut
Mengstimulasi pertumbuhan rambut, membekalkan nutrient penting untuk rambut yang bersinar dan sihat.

@ Kesihatan Optimum & Melawan Penyakit Kulit
Meningkatkan imunisasi, anti-stess dan depressi. Membaiki penyakit kulit seperti, leprosy, ringworm, scabies dan warts

@ Penjagaan dan Pelangsingan Badan & Menambah serta Mengstruktur Semula Payudara
Mencegah pembentukan toksin dalam kulit dan badan. Membakar lemak dan membuang selulit dan lemak terkumpul. Juga mempercepatkan pertumbuhan semula tisu mammari/breast.




PM me for details ♥

Wink wink


Alhamdulillah. Alhamdulillah. Alhamdulillah ♥ :)

Salam sis fana yang cantik :) selama nina pakai soap akk tu , mmg cukup terbaik kak ! nina punya muka mmg byk prbhan kak , nina bkn na bgga la an , tp nina mmg putih tau tp sjak ade jrwat , muka nmpk kusam tp sejak kai akk nye soap , nina dpt kulit nina balik jerwat da makin kurg kak , suka gila gila , nina bg si abg pakai , die ckp an pakai skali je kulit dia licin sgt :) adik nina pun same kak , die ckp pakai soap ni je muka dia ok , soap akk mmg ckup terbaik ! 

Thanks N*** yang ohsem ♥


Boleh order sekarang atau sms me 012 9645 945 for quick reply :)

Masalah Resdung

Soalan : Bolehkah Miracle Tab digunakan oleh orang yang ada resdung?

Jawapan : Boleh, ini dibuktikan melalui gambar di bawah. 
Hanya menggunakan Miracle Tab dalam masa sebulan :)





Selepas sebulan penggunaan Tab XY, Tab Soap dan HD secara konsisten. Masalah jerawat dan akne semakin pudar. Thanks MIRACLE TAB~! ♥ :)

p/s Gambar AFTER nampak gelap sikit disebabkan lighting handphone ;p
 

Lets tabbing and feel the magis :)

ALHAMDULILLAH~! 

Dah ramai order MIRACLE TAB. Anda bila lagi??

:D

Boleh isi order form atau sms me 012 9645 945 for quick reply 


:)

Lets tabbing and feel the magis ^

Penyelesaian bagi masalah jeragat :)

  

--> Testimoni Jeragat hanya dengan penggunaan Tab Soap :)
'Mak ak kata muka die ok. hlg jrgt lama..' - Thanks D****^^

p/s Ni hanya salah satu testimoni daripada customer. Nanti saye korek-korek dulu inbox ye ;p

Masalah keputihan pun bolehhhh :)

MENGALAMI MASALAH KEPUTIHAN??

Hanya dengan MIRACLE TAB untuk atasinya :)


ALHAMDULILLAH, satu lagi testimoni baru from my beloved customer F******A ♥ :)

'sjak sy mkn tab ex, kputihan dh xkuar. dlu2 mmg byk gla kputihan.lps mndi jew,1jam kmdian dh kuar byk kptihan. skunk dh xkuar. kgatalan kt alat sulit pon dh ilang. dlu2 kptihan byk,alat sulit pown gatal. Alhamdulillah la. sjak mkn tab ex. kptihan dh xkuar. gatal2 pon x'..'

~Terbaik lah, hehehhee ♥~

p/s Sms me 012 9645 945 for details~


Rahsia TAB EX

Mungkin ramai yang tertanya-tanya apakah rahsia kecantikan kulit selebriti artis atau model tempatan, lebih-lebih lagi mereka yang pernah bersua sendiri dengan selebriti ini. Perbezaan kecantikan kulit mereka ketara yang dapat dilihat dan dibuktikan melalui gambar mereka semasa mula menceburi dunia glamour dengan gambar mereka yang terkini, amat mengkagumkan! Semua itu sudah terjawab, dan kini anda tidak perlu ke dunia glamour untuk menikmati kulit dan kecantikan yang di idamkan. 


Rahsianya – Tab EX – Tab kecantikan & kesihatan yang akan mampu mengubah hidup anda. Hanya 3 minggu untuk kelihatan lebih cerah dan berseri :)




Omgggg~! I called it miracle ♥ Hanya dengan 2 bottles Miracle EX untuk kesan yang sangat dramatik :)




Alhamdulillah, lebih 50 parcels akan dipos esok. Anda bila lagi????
Lets tabbing and feel the magis :)

For more details, sms me 012 9645 945 for quick reply~! :)