Home     About Us     Tab Products      Meiko Naturactor     FAQ     Testimoni     Contact     Order

HIKARI SOAP ! Rahsia Kecantikan Wanita Japan !



 

Rahsia Kecantikan Wanita Jepun !

Sabun Penyeri Hikari 
[Sabun mineral gunung berapi aktif Sakurajima]

RM38/bar
PROMO RM70/2 bars (Limited Time Offer)

+ Postage RM7 [SM] / RM9 [SS]


INTERESTED TO ORDER | SMS/Whatsapps 012 9645945 


 

Jangan lupa dapatkan Hikari Soap terbaru, 
mmg best sgt2 dgn harga yg sgt berpatutan.. =))))

20 FAEDAH HIKARI SOAP :

1. Mencerahkan kulit
2. Menghilangkan jerawat degil
3. Menghilangkan jeragat
4. Memperbaiki parut
5. Mengurangkan kedut
6. Melembabkan kulit
7. Mengecilkan pori
8. Menegangkan kulit
9. Menghaluskan kulit
10. Mengebukan kulit
11. Menyekatakan warna kulit
12. Merawat penyakit kulit
13. Menyegarkan kulit kusam
14. Mengurangkan kilatan minyak muka
15. Mengurangkan lingkaran hitam bawah mata
16. Meremajakan kulit
17. Memberikan perlindungan terhadap radikal bebas
18. Mengurangkan kemerahan kulit
19. Mencerahkan bahagian ketiak dan celah peha
20. Menaikkan seri kulit


TO ORDER :
Email : farhana.latif87@gmail.com
SMS / WhatsApp: 012-9645945

YEAR END SALE ! YEAR END SALE !


LAI LAI LAI LAI LAI ;D

 

VITAMIN C PURE COLLAGEN
[PRODUK FELINNA]


NORMAL PRICE : RM85 (SM) / RM90 (SS) 
PROMO PRICE : RM65 (SM) / RM70 (SS)

# Satu lagi produk berkualiti keluaran Felinna Beauty
# Gabungan mantap antara PF, Vitamin C. And IQR 1000mg


KHASIAT :
- Mengatasi masalah kulit dari dalaman
- Mengurangkan masalah jerawat dan dark spot
- Melicin dan menegangkan kulit
- Mengurangkan pelbagai masalah kesihatan lain seperti darah tinggi, jantung tersumbat dan lain-lain lagi!


- KELUARAN MUSLIM
- DIKILANGKAN DI KILANG BERSTATUS GMP
- DIJAMIN HALAL DAN SELAMAT
- MENDAPAT KELULUSAN KKM


CARA PENGGUNAAN :
Telan 2 kapsul selepas makan malam
(Utk penjimatan, boleh ambil 1 kapsul selepas makan malam)

KANDUNGAN : Pure marine collagen, Extract gluta, Vit c dan Extract citrus

1 kotak: 30 kapsul / 5000mg with extra collagen 

Reg No : ULUKM/1542/12
HALAL Ref No : 150127-PR

 

FELINNA INCHLOSS

NORMAL PRICE : RM75 (SM) / RM80 (SS)
PROMO PRICE : RM60 (SM) / RM65 (SM)


KEBAIKAN : 
1) Lotion ni sangat wangi dan tidak terlalu panas, dia dingin dan mesra pengguna.
2) Hanya sekali sapuan anda boleh lihat perbezaan inch anda (Dengan syarat kena ukur laa sebelum guna tu ye, hehe)
3) Inchloss diformulasi dari bahan-bahan semulajadi yang selamat untuk wanita hamil, menyusu atau gastrik.
4) Kita boleh mengawal bahagian tubuh mana yang hendak dikuruskan, jadi kalau yang sedia kurus tu, sekadar nak buang lemak sikit-sikit tu pun boleh beli cuba. PASTI puas hati!
5) Yang pasti, inchloss ni kan, pengeluar dah hantar untuk dibacakan 30 Juzuk Al-Quran di Maahad Tahfiz Bukit Mertajam, Penang.

# Inchloss sangat selamat dan berkesan
# Hanya sapu pada tempat tempat yang penuh lemak yg ingin dihapuskan.
# Berdaftar dgn KKM.
# Bahagian badan yang berlemak akan semakin kecut dan kulit akan makin cantik sebab Inchloss ni sejuk malah lembut, wangi dan kulit juga akan menjadi lebih cantik / mulus
# No KKM : NOT120101613K
# Felina Inchloss nie jugak ada lulus JAKIM, siap kat botol tu ada logo HALAL lagi 
# Yang paling penting, Produk Malaysia

WANGI !
TIADA BAHAN KIMIA !
MUDAH DIGUNAKAN !
TIDAK PANAS !
DIJAMIN BERKESAN !


KANDUNGAN :
Aloe vera extract, Sodium Edta, Triethanolamine, Acrylate, Iris Florantina Extract, Glycerine, Capsaicin, Fragrance, Methylparaben, Ethylparaben, N-butylparaben, Propyparaben, Isobutylparaben, R.O Water


CARA PENGGUNAAN :
1. Picit lotion secukupnya dan sapu dibahagian yang hendak digunakan (perut, pinggang, lengan atau muka). TAPI jangan picit sikit sgt sebab takut habis, guna lotion secukupnya ye. Buat urutan ringan secara bulatan. Kalau nak jimat, guna 2-3 jari ketika sapu, so tak membazir sgt dari guna 1 tangan 

2. Sapu sekurang-kurangnya 2 kali sehari (Lepas mandi pagi & before tidur). Lebih 2 kali sehari lagi bagus.

3. Pakai setiap hari, jgn skip.

  

MIX FRUIT COLLAGEN GOLD

* NORMAL PRICE: RM113 (SM) / RM126 (SS)
* PROMO PRICE : RM100 (SM) / RM110 (SS)

# Diperbuat daripada kolagen segar dan 9 jenis herba terhebat untuk wanita yang ingin mencantikkan diri anda dari dalam dan luar. 
# Perlu diamalkan bagi wanita berumur 25 tahun dan ke atas, dara ataupun sudah berkahwin.


KEISTIMEWAAN MIX FRUIT COLLAGEN GOLD :
1.Melambatkan menopous
2.Awet muda
3.Merawat masalah kulit berkedut/wrinkle
4.Merawat masalah jeragat/jerawat
5.Mencerah,menghalus,menggebukan kulit
6.Menguatkan tulang,kuku dan akar rambut
7.Melambatkan uban
8.Untuk tenaga tambahan wanita



TO ORDER :

Email : farhana.latif87@gmail.com
SMS / WhatsApp : 0129645945


READY STOCK [SOAP MIRACLE EX]

 

READY STOCK (",)


EX Brightening Cleansing Bar [Berwajah baru]
Price : RM70 / bar


Ngeeee ada customer borong 4 ketul terus EX SOAP petang tadi !
Ada sape-sape nak challenge tak? Heheheee ;D

Esok saya poslajukan ye ! ^_____^


FAEDAH :
Anti pigmentasi, Anti-jerawat, Mengurangkan kesan penuaan, Menghilangkan Melasma, Parut luka & Jerawat, Mengecilkan liang roma, Membuang toksin kulit, Meratakan warna & Mencerahkan kulit serta merawat kulit secara keseluruhan yang menjanjikan anda kulit yang sihat, halus, cerah berseri tanpa cela 



CARA PENGGUNAAN :
Urut buih pembersih secara lembut pada keseluruhan muka dan badan, biar 2-4 minit, bilas dengan air sehingga bersih.. Boleh teruskan dengan produk penjagaan kulit yang lain


NOTA : Sisa-sisa makeup perlu dibersihkan terlebih dahulu dengan pencuci makeup.. 
Please take note ye !


KANDUNGAN : Protein Glutathione, Ekstrak Mulberry, Willow Bark, Licorice, Lemon & Aloe Vera



TO ORDER :
Email : farhana.latif87@gmail.com
SMS / WhatsApp: 012-9645945


CLEARANCE STOCK ! CLEARANCE STOCK !

CLEARANCE STOCK ! 

CLEARANCE STOCK !

CLEARANCE STOCK ! 

CLEARANCE STOCK !


1) FELINNA INCHLOSS
2) PMCVC


 

Vitamin C Pure Collagen 
Harga: RM85 (SM) RM90 (SS) 
TIDAK TERMASUK POSTAGE

#Satu lagi produk berkualiti keluaran Felinna Beauty
#Gabungan mantap antara PF, Vitamin C. And IQR 1000mg

KHASIAT :
- Mengatasi masalah kulit dari dalaman
- Mengurangkan masalah jerawat dan dark spot
- Melicin dan menegangkan kulit
- Mengurangkan pelbagai masalah kesihatan lain seperti darah tinggi, jantung tersumbat dan lain-lain lagi!

- KELUARAN MUSLIM
- DI KILANGKAN DI KILANG BERSTATUS GMP
- DIJAMIN HALAL DAN SELAMAT
- MENDAPAT KELULUSAN KKM

CARA PENGGUNAAN :
Telan 2 kapsul selepas makan malam (Utk penjimatan, boleh ambil 1 kapsul selepas makan malam)

KANDUNGAN : Pure marine collagen, Extract gluta, Vit c dan Extract citrus

1 kotak: 30 kapsul / 5000mg with extra collagen ;)

Reg No : ULUKM/1542/12
HALAL Ref No : 150127-PR

SMS/WHATSAPP ME FOR HARGA SUPER DUPER MURAH : 012 9645945




 

FELINNA INCHLOSS - Losyen Slimming
HARGA : RM75 SEMENANJUNG / RM80 SABAH & SARAWAK / FREE POSTAGE

KEBAIKAN : 
1) Lotion ni sangat wangi dan tidak terlalu panas, dia dingin dan mesra pengguna.
2) Hanya sekali sapuan anda boleh lihat perbezaan inch anda (Dengan syarat kena ukur laa sebelum guna tu ye, hehe)
3) Inchloss diformulasi dari bahan-bahan semulajadi yang selamat untuk wanita hamil, menyusu atau gastrik.
4) Kita boleh mengawal bahagian tubuh mana yang hendak dikuruskan, jadi kalau yang sedia kurus tu, sekadar nak buang lemak sikit-sikit tu pun boleh beli cuba. PASTI puas hati!
5) Yang pasti, inchloss ni kan, pengeluar dah hantar untuk dibacakan 30 Juzuk Al-Quran di Maahad Tahfiz Bukit Mertajam, Penang.

# Inchloss sangat selamat dan berkesan :)
# Hanya sapu pada tempat tempat yang penuh lemak yg ingin dihapuskan.
# Berdaftar dgn KKM.
# Bahagian badan yang berlemak akan semakin kecut dan kulit akan makin cantik sebab Inchloss ni sejuk malah lembut, wangi dan kulit juga akan menjadi lebih cantik / mulus - All in one! :D:D
# No KKM : NOT120101613K
# Felina Inchloss nie jugak ada lulus JAKIM, siap kat botol tu ada logo HALAL lagi :)
# Yang paling penting, Produk Malaysia :)

WANGI !
TIADA BAHAN KIMIA !
MUDAH DIGUNAKAN !
TIDAK PANAS !
DIJAMIN BERKESAN !

KANDUNGAN :
Aloe vera extract, Sodium Edta, Triethanolamine, Acrylate, Iris Florantina Extract, Glycerine, Capsaicin, Fragrance, Methylparaben, Ethylparaben, N-butylparaben, Propyparaben, Isobutylparaben, R.O Water

CARA PENGGUNAAN :
1. Picit lotion secukupnya dan sapu dibahagian yang hendak digunakan (perut, pinggang, lengan atau muka). TAPI jangan picit sikit sgt sebab takut habis, guna lotion secukupnya ye. Buat urutan ringan secara bulatan. Kalau nak jimat, guna 2-3 jari ketika sapu, so tak membazir sgt dari guna 1 tangan =)

2. Sapu sekurang-kurangnya 2 kali sehari (Lepas mandi pagi & before tidur). Lebih 2 kali sehari lagi bagus.

3. Pakai setiap hari, jgn skip.

P/s : Before start guna felinna inchloss lotion, urut lilitan bahagian yg hendak dikecikkan & ukur berat. Kadang2 berat berat tak turun tapi lilitan mengurang atau sebaliknya.

***********************

HURRY UP GIRLS !
GRAB YOURS NOWWW !

TO ORDER :
Email : farhana.latif87@gmail.com
SMS / WhatsApp: 012-9645945

NEW ! HIKARI SOAP [ From Japan ]

PROUDLYYYYY INTRODUCEEEEEEEEEEEEEE ;)))))))))))))))))))




 

Sabun Penyeri Hikari
RM38 / bar
+ Postage RM7 [SM] / RM9 [SS]


Menyelesaikan 20 masalah kulit dalam 5 hari. Diperbuat daripada debu Gunung Berapi Sakurajima Jepun. 



FAEDAH :
1. Mencerahkan kulit
2. Menghilangkan jerawat degil
3. Menghilangkan jeragat
4. Memperbaiki parut
5. Mengurangkan kedut
6. Melembabkan kulit
7. Mengecilkan pori
8. Menegangkan kulit
9. Menghaluskan kulit
10. Mengebukan kulit
11. Menyekatakan warna kulit
12. Merawat penyakit kulit
13. Menyegarkan kulit kusam
14. Mengurangkan kilatan minyak muka
15. Mengurangkan lingkaran hitam bawah mata
16. Meremajakan kulit
17. Memberikan perlindungan terhadap radikal bebas
18. Mengurangkan kemerahan kulit
19. Mencerahkan bahagian ketiak dan celah peha
20. Menaikkan seri kulit



Sabun pembersih Hikari ini juga digunakan untuk:


MENYEMPURNAKAN KULIT MUKA & LEHER - Bertindak secara lembut dan semulajadi untuk menjaga dan mengekalkan seri kecantikan wajah dengan gabungan bahan-bahannya yang unggul. Buihkan dan urut di muka dan leher untuk membersihkan sisa korotan dan bilas. Buihkan sekali lagi dan sapu di muka dan leher, biarkan 2-3 minit sebagai mask lembut untuk hasil maksimum, bilas.

• MERAWAT MASALAH KULIT - Diperkaya dengan mineral perut bumi semulajadi yang sangat berkuasa membantu merawat masalah kulit, Pakar kulit di seluruh dunia juga menggunakan debu gunung berapi kerana khasiatnya. Penggunaan Sabun pembersih Hikari ini mampu mengurangkan simptom penyakit kulit, seterusnya membantu proses penyembuhan. juga membantu mengurangkan kudis, eczema, panau, kulat dan lain-lain. Buihkan urut lembut di kulit dan biarkan 2-3 minit dan bilas.

• MENCANTIKKAN PAYUDARA - Hasil tindakan keajaiban lumpur dan debu dari gunung berapi Sakurajima dan minyak bunga orkid biru di dalam kandungan sabun pembersih Hikari ini, ianya mampu memberi 'pulling & lifting effect' yang menyebabkan payudara kelihatan lebih tegang, menarik, anjal dan besar. Sabun pembersih ini Juga akan memberikan rona ‘pinkish’ pada bahagian puting. Buihkan dan dengan menggunakan tapak tangan urut secara membulat selama 5-8 minit dan biarkan selama 3 minit dan bilas. Lihat kesannya dengan serta merta.

• MENCERAHKAN CELAHAN – Kandungan pati bunga sakura dalam sabun ini mampu mencerahkan bahagian celah (ketiak dan celah peha) sehingga kembali kepada warna asal kulit, sekaligus menjadikan kawasan tersebut kelihatan bersih dan lebih segar. Buihkan urut lembut di bahagian ini dan biarkan 2-3 minit dan bilas.


Alami sendiri anugerah semulajadi ini, perubahan sepantas 5 hari =))))



JOM KITA LIHAT TESTIMONI-TESTIMONI PENGGUNA SOAP OHSEM NIE !







 


SO KORANG TUNGGU APE LAGI??????
JOM ORDER SEKARANGGGG !!!!

=)))


TO ORDER :
Email : farhana.latif87@gmail.com
SMS / WhatsApp: 012-9645945


EX RADIANCE ACTIVATOR [ MIRACLE EX ]

..now WE back with EX Radiance Activator yang super awesome, hehe..

EX RADIANCE ACTIVATOR [ MIRACLE EX ] nie merupakan salah satu supplement hottttttt daripada MIRACLE EX !

Salah satu kelebihan EX RA nie, preggy mommy pon boleh minum. Takde masalah !
Yelaaaa kalau diikutkan, preggy mommy kena la jaga kandungan elok2 kan.
Anak dikandung tu bukan senang nak dapat, hihi anugerah Tuhan ;)

Kalau kita tengok, product lain.. Preggy mommy tak digalakkan consume TETAPI EX RA BOLEH ;)
Preggy mommy boleh consume start awal kehamilan sampailah deliver.
Menarik bukan? ;))))

Preggy mommy kena la maintain jugak comels even perot boyot. Hehe !


 

KHASIAT :
1. Memberikan dan menaikkan seri seluruh kulit melalui teknologi protein IllumiCel Complex.
2. Mencerahkan kulit, mengurangkan kesan parut.
3. Menghalang radikal bebas dan melambatkan penuaan kulit, badan, rambut dan kuku.
4. Menyegarkan dan menegangkan kulit
5. Mengecilkan pori, mengawal pengeluaran sebum dan menghalang jerawat
6. Memperbaiki struktur kulit menjadikannya lebih halus dan licin



 

* Sesuai untuk semua jenis kulit, wanita dan lelaki berusia 16 tahun ke atas.
* Tiada pantang, boleh diambil bersama produk lain. 
* Boleh diminum semasa period.


CARA MINUM :

* Sekali sehari, diminum sebelum tidur ATAU selepas sarapan. 
* Untuk hasil yang lebih cepat, minum dua kali sehari iaitu selepas sarapan DAN sebelum tidur.


BERAPA LAMA UNTUK MELIHAT HASIL :

* Hasil boleh dilihat dalam 2 minggu 
(Jika diminum 2 kali sehari, maka hasil dalam seminggu)




ADVANCED WHITENING FLUID [MIRACLE EX]


 

ADVANCED WHITENING FLUID, 
serum terbaru dari MIRACLE EX 

RM100 / 30 ml


KEBAIKAN : 
~ Mencerahkan kulit, menghapuskan bintik gelap dan menyakatakan warna kulit, menjadikan kulit bercahaya dan berseri.
~ Membantu untuk mengurangkan jeragat, meningkatkan daya tahan, kecerahan dan memperbaiki tekstur kulit, memberikan kulit sekata, bersinar, bercahaya dan lebih muda.
~ Mengekalkan lembapan, menjadikan kulit lebih lembab, lembut dan halus.
~ Kecerahan dan seri kulit yang pantas,mencegah kelesuan & menjadikan kulit lebih cerah bersinar,sepanjang hari.


PENGGUNAAN :
Gunakan siang dan malam.
Langkah : Facial Cleanser - Toner - HD - Whitening Fluid - Pelembab / Sunscreen / Asas bedak / Makeup


* HD Advanced Whitening Fluid *

* Lembut dan selamat
* Tidak menyumbat liang roma
* Tiada Hydroquinone, steroids and mercury
* Sesuai untuk semua jenis kulit, walaupun sensitif


FAQ

Q : Adakah HD Advanced Whitening Fluid selamat? Adakah ianya mengandungi sebarang bahan berbahaya?
A : Ya, benar-benar selamat. HD Advanced Whitening Fluid adalah bebas dari hydroquinone, merkuri atau steroid.

Q : Berapa lamakah masa yang diperlukan untuk melihat hasilnya?
A : Perubahan awal boleh dilihat dalam masa 2 minggu. Keputusan berbeza-beza bergantung kepada jenis kulit anda, keadaan kulit, kepekatan pigmentasi dan kerosakan warna kulit.

Q : Bolehkan HD Advanced Whitening Fluid mengurangkan kemunculan jeragat, melasme, kerosakan matahari, parut jerawat dan masalah perubahan warna yang lain?
A : Ya. HD Advanced Whitening Fluid bekerja dengan baik pada semua jenis dan kawasan hiperpigmentasi pada kulit.

Q : Adakah HD Advanced Whitening Fluid juga berkesan pada warna kulit gelap dan warna etnik?
A : Ya. HD Advanced Whitening Fluid telah terbukti berkesan pada semua jenis kulit, dan semua warna kulit.

Q : Bolehkah HD Advanced Whitening Fluid boleh digunakan oleh lelaki dan wanita?
A : Ya. HD Advanced Whitening Fluid sesuai untuk kedua-dua lelaki dan wanita, juga boleh digunakan pada kanak-kanak berumur 12 dan ke atas.

Q : Adakah HD Advanced Whitening Fluid selamat digunakan oleh wanita hamil dan ibu yang menyusukan anak?
A : Ya, ia sememangnya selamat.

Q : Adakah HD Advanced Whitening Fluid membantu mengurangkan jerawat dan / atau kedutan?
A : Ya. Kompleks E861 akan membantu untuk mengurangkan jerawat dan MoistureLoc akan membantu untuk menghalang garis-garis kering pada kulit dari muncul.

Q : Bolehkah Saya boleh menggunakan krim lain dan / atau produk dengan HD Advanced Whitening Fluid?
A : Ya. Anda boleh menggunakan pelembap tambahan, toner dan produk pembersihan sendiri.

Q : Bolehkah HD Advanced Whitening Fluid digunakan pada badan?
A : Ya, secara amnya ianya digunakan di muka, tangan, leher dan badan

Q : Bolehkah saya memakai mekap selepas menyapukan HD Advanced Whitening Fluid?
A : Ya. Walau bagaimanapun, sila tunggu sekurang-kurangnya 3-5 minit sebelum menyapu / mengenakan sebarang solekan dan / atau sunblock untuk penyerapan yang sempurna.

Q : Adakah Halal ?
A : Halal, tiada sumber haiwan digunakan

Saiz : 30ml
Harga : RM100/botol

Nak order??? (",)
Email : farhana.latif87@gmail.com
SMS / WhatsApp: 012-9645945

Sambungan HD GLOW ESSENCE [TONER MIRACLE EX]

EKEKEKEKE ce tengok gambar kat bawah nih !

HAAAAAAAAAAAAAAAAA LU PIKIR LA SENDIRI !
Memang tak dinafikan, dua2 pun bagus.
Tapi kalau ada yang lebih murah/bagi effect sama bagus, buat ape nak bazirkan duit kan? HIHIHI

 

DANNNNNNNN gambar kat bawah nie..
Gabungan antara SOAP EX dan HD GLOW ESSENCE !



ONLY RM150 FREE POSLAJU ;)

Couple SET nie biasanye kita akan suggestkan untuk beginner yang baru nak try product MIRACLE EX;)


1) EX Brightening Cleansing Bar / RM70 FREE POSTAGE
# Anti pigmentasi
# Anti-jerawat
# Mengurangkan kesan penuaan
# Menghilangkan melasma parut luka dan jerawat
# Mengecilkan liang roma
# Membuang toksin kulit
# Meratakan warna & mencerahkan kulit
# Merawat kulit secara keseluruhan


2) HD GLOW ESSENCE / RM80 FREE POSTAGE
# Memperbaharui kulit dengan lembut
# Memperbaiki kehalusan dan kecantikan tekstur kulit
# Merawat kulit
# Mengecilkan pori sehingga kulit tampak bercahaya, segar dan bebas daripada stres dan serangan radikal bebas
# Menyingkap seri semulajadi kulit
# Memberikan kecantikan yang maksimum
# Meminimumkan ketidaksempurnaan kulit wajah dari bekas luka, jerawat, bintik-bintik penuaan dan kedutan
# Menyekatakan warna kulit
# Membantu memelihara dan menjaga sel-sel kulit, walau dalam keadaan kulit yang rosak teruk. Ia tidak menyumbat pori, tiada pewarna dan pewangi tambahan.
# Ideal untuk semua jenis kulit - termasuk kulit sensitif 



TO ORDER :
Email : farhana.latif87@gmail.com
SMS/WhatsAPP: 012-9645945
BBM PIN : 2818FD12

HD GLOW ESSENCE [TONER MIRACLE EX]

READY STOCK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HD GLOW ESSENCE [TONER MIRACLE EX]



 

HD GLOW ESSENCE ! ;D
(RM80 FREE POSTAGE)



FUNGSI :
# Memperbaharui kulit dengan lembut
# Memperbaiki kehalusan dan kecantikan tekstur kulit
# Merawat kulit
# Mengecilkan pori sehingga kulit tampak bercahaya, segar dan bebas daripada stres dan serangan radikal bebas
# Menyingkap seri semulajadi kulit
# Memberikan kecantikan yang maksimum
# Meminimumkan ketidaksempurnaan kulit wajah dari bekas luka, jerawat, bintik-bintik penuaan dan kedutan
# Menyekatakan warna kulit
# Membantu memelihara dan menjaga sel-sel kulit, walau dalam keadaan kulit yang rosak teruk. Ia tidak menyumbat pori, tiada pewarna dan pewangi tambahan.

Ideal untuk semua jenis kulit - termasuk kulit sensitif 



TO ORDER :
Email : farhana.latif87@gmail.com
SMS / WhatsApp: 012-9645945


EX BRIGHTENING CLEANSING BAR / RM70 / 70g

Salam uolssss ;D

HEEEEEEEEEEEEEEEEEE hows today?
Feelinggggg good like me? ^_____^

Besttttt je tak payah kalut-kalut nak pergi sekolah.
School holiday kannnnnnnnnnnnnnnnn. Hehe !

Okehhhh today iols nak citer pasal SOAP MIRACLE EX !
Pernah dengar? Pernah guna? 

HEHEHEHE memang HOT ITEM !!!!!

 
Nahhhhh ni lah SOAP nyeee ! ;D

 
TESTIMONI PENGGUNA ;))))

Banyak sebenarnyaa testimoniiii, tapi line internet very d slowwww so iols decide later lah upload. Hehee !


 

Tab soap yg lama sudah berwajah baru dengan hasil berganda. Grab yours nowwww ! 

SERIOUSLY memang soap ni HOT SELLING !! 


RM70 FREE POSTAGE^^


Faedah:
# Anti pigmentasi
# Anti-jerawat
# Mengurangkan kesan penuaan
# Menghilangkan melasma parut luka dan jerawat
# Mengecilkan liang roma
# Membuang toksin kulit
# Meratakan warna & mencerahkan kulit
# Merawat kulit secara keseluruhan

@@ MENJANJIKAN anda kulit yang sihat, halus, cerah berseri tanpa cela 


TO ORDER,

Email : farhana.latif87@gmail.com
SMS / WhatsApp : 012-9645945

FELINNA INCHLOSS & VITAMIN C PURE COLLAGEN

CLEARANCE STOCK !
CLEARANCE STOCK !
CLEARANCE STOCK !

FELINNA INCHLOSS & VITAMIN C PURE COLLAGEN

 

VITAMIN C PURE COLLAGEN FROM Felinna Beauty ♥

#Satu lagi produk berkualiti keluaran Felinna Beauty
#Gabungan mantap antara PF, Vitamin C. And IQR 1000mg

KHASIAT :
- Mengatasi masalah kulit dari dalaman
- Mengurangkan masalah jerawat dan dark spot
- Melicin dan menegangkan kulit
- Mengurangkan pelbagai masalah kesihatan lain seperti darah tinggi, jantung tersumbat dan lain-lain lagi!

- KELUARAN MUSLIM
- DI KILANGKAN DI KILANG BERSTATUS GMP
- DIJAMIN HALAL DAN SELAMAT
- MENDAPAT KELULUSAN KKM

CARA PENGGUNAAN :
Telan 2 kapsul selepas makan malam (Utk penjimatan, boleh ambil 1 kapsul selepas makan malam)

KANDUNGAN : Pure marine collagen, Extract gluta, Vit c dan Extract citrus

1 kotak: 30 kapsul / 5000mg with extra collagen ;)

Reg No : ULUKM/1542/12
HALAL Ref No : 150127-PR


KEBAIKAN FELINNA INCH LOSS :
1) Lotion ni sangat wangi dan tidak terlalu panas, dia dingin dan mesra pengguna.
2) Hanya sekali sapuan anda boleh lihat perbezaan inch anda (Dengan syarat kena ukur laa sebelum guna tu ye, hehe)
3) Inchloss diformulasi dari bahan-bahan semulajadi yang selamat untuk wanita hamil, menyusu atau gastrik.
4) Kita boleh mengawal bahagian tubuh mana yang hendak dikuruskan, jadi kalau yang sedia kurus tu, sekadar nak buang lemak sikit-sikit tu pun boleh beli cuba. PASTI puas hati!
5) Yang pasti, inchloss ni kan, pengeluar dah hantar untuk dibacakan 30 Juzuk Al-Quran di Maahad Tahfiz Bukit Mertajam, Penang.

# Inchloss sangat selamat dan berkesan :)
# Hanya sapu pada tempat tempat yang penuh lemak yg ingin dihapuskan.
# Berdaftar dgn KKM.
# Bahagian badan yang berlemak akan semakin kecut dan kulit akan makin cantik sebab Inchloss ni sejuk malah lembut, wangi dan kulit juga akan menjadi lebih cantik / mulus - All in one! :D:D
# No KKM : NOT120101613K
# Felina Inchloss nie jugak ada lulus JAKIM, siap kat botol tu ada logo HALAL lagi :)
# Yang paling penting, Produk Malaysia :)

WANGI !
TIADA BAHAN KIMIA !
MUDAH DIGUNAKAN !
TIDAK PANAS !
DIJAMIN BERKESAN !


KANDUNGAN :
Aloe vera extract, Sodium Edta, Triethanolamine, Acrylate, Iris Florantina Extract, Glycerine, Capsaicin, Fragrance, Methylparaben, Ethylparaben, N-butylparaben, Propyparaben, Isobutylparaben, R.O Water

CARA PENGGUNAAN :
1. Picit lotion secukupnya dan sapu dibahagian yang hendak digunakan (perut, pinggang, lengan atau muka). TAPI jangan picit sikit sgt sebab takut habis, guna lotion secukupnya ye. Buat urutan ringan secara bulatan. Kalau nak jimat, guna 2-3 jari ketika sapu, so tak membazir sgt dari guna 1 tangan =)

2. Sapu sekurang-kurangnya 2 kali sehari (Lepas mandi pagi & before tidur). Lebih 2 kali sehari lagi bagus.

3. Pakai setiap hari, jgn skip.

P/s : Before start guna felinna inchloss lotion, urut lilitan bahagian yg hendak dikecikkan & ukur berat. Kadang2 berat berat tak turun tapi lilitan mengurang atau sebaliknya.

HARGA : 

1) FELINNA INCHLOSS - Losyen Slimming
HARGA : RM75 SEMENANJUNG / RM80 SABAH & SARAWAK 

2) Vitamin C Pure Collagen 
Harga: RM85 (SM) RM90 (SS) 

TIDAK TERMASUK POSTAGE


NAK TAHU HARGA UTK CLEARANCE STOCK????
HEHEHE SMS/WHATSAPP/WECHAT saya laju-laju ;)


012 9645 945 !