Home     About Us     Tab Products      Meiko Naturactor     FAQ     Testimoni     Contact     Order

Rahsia TAB EX

Mungkin ramai yang tertanya-tanya apakah rahsia kecantikan kulit selebriti artis atau model tempatan, lebih-lebih lagi mereka yang pernah bersua sendiri dengan selebriti ini. Perbezaan kecantikan kulit mereka ketara yang dapat dilihat dan dibuktikan melalui gambar mereka semasa mula menceburi dunia glamour dengan gambar mereka yang terkini, amat mengkagumkan! Semua itu sudah terjawab, dan kini anda tidak perlu ke dunia glamour untuk menikmati kulit dan kecantikan yang di idamkan. 


Rahsianya – Tab EX – Tab kecantikan & kesihatan yang akan mampu mengubah hidup anda. Hanya 3 minggu untuk kelihatan lebih cerah dan berseri :)




Omgggg~! I called it miracle ♥ Hanya dengan 2 bottles Miracle EX untuk kesan yang sangat dramatik :)




Alhamdulillah, lebih 50 parcels akan dipos esok. Anda bila lagi????
Lets tabbing and feel the magis :)

For more details, sms me 012 9645 945 for quick reply~! :)

Update ♥

DENGAN TAB EX, 
ANDA PASTI LEBIH CANTIK BERBANDING DULU~! 

Let's TABBING together SWEETHEARTS 



Dapatkan Miracle Tab from me now :)

Boleh isi order form atau sms me, 012 9645 945 for quick reply 

EX Ultimate Perfecting Complex


NEW EX PROMO!!
20 Nov – 10 Dec 2011
1 botol EX UPC RM170 (Normal RM180) /  2 EX UPC RM330 (Normal RM360)

Lebih Hebat! Lebih Menarik! Lebih Berkesan! 



Formula menakjubkan ini memberi banyak kebaikan kepada semua jenis kulit. Produk yang MESTI dimiliki oleh setiap wanita yang mahukan kecantikan yang sempurna.


Kulit akan kelihatan segar dan sihat semulajadi kerana EX UPC  ini menyemai kulit dengan nutrient dan tenaga yang diperlukan untuk kelihatan cerah dan menawan.. :)


Dalam tempoh 24 jam, kulit akan kelihatan segar dan meningkatkan perlindungan terhadap UVA dan UVB, mencegah dan menyingkirkan toksin dalam badan dan organ sekaligus dapat mengurangkan jerawat. Kedutan, pigmentasi dan parut juga akan semakin pudar, selulit dan kulit mengelupas diratakan, lubang-lubang (pori-pori) akan dikecilkan dan kulit akan semakin tegang.


Kesan lain EX UPC ini jugak dapat  mengstimulasikan pertumbuhan rambut dan menguatkan kuku serta menghindari kulit dari ancaman penyakit dan menambahbaik stuktur dan kulit yang bermasalah. EX UPC ini secara keseluruhannya memberikan kesihatan yang optimum, anti-stress dan depressi.


EX Smart Protein (TAT-882) ini membantu dalam penjagaan dan pelangsingan badan serta menambah serta memberikan struktur 'breast' yang dikehendaki. *wink wink*;p


KELEBIHAN TAB EX UPC :)
@ Mencerahkan kulit & Mengembalikan Kesempurnaan Kulit
Mencerahkan dan meratakan kulit secara keseluruhan, menghapuskan dan mencegah pembentukan pigmentasi. Eye-bag, kelesuan dan mata gelap akan semakin pudar kerana TAT-882 ini membekalkan nutrient yang bertindak sebagai pencerah untuk kulit.
@ Anti Jerawat
Menghapuskan jerawat degil dan mengecutkan liang kulit serta mengurangkan sebum yang menjadi punca jerawat. Result yang dramatik dalam 2 minggu.
@ Meratakan Kulit
Mengurangkan kedutan, menegangkan kulit, meningkatkan elasticity kulit dan mencegah kulit dari sinar UVA dan UVB serta bahaya dari alam sekitar. Memperbaiki kulit, tiada lagi liang-liang terbuka, selulit, parut dan kulit mengelupas.
@ Mencegah Keguguran Rambut
Mengstimulasi pertumbuhan rambut, membekalkan nutrient penting untuk rambut yang bersinar dan sihat.
@ Kesihatan Optimum & Melawan Penyakit Kulit
Meningkatkan imunisasi, anti-stess dan depressi. Membaiki penyakit kulit seperti, leprosy, ringworm, scabies dan warts
@ Penjagaan dan Pelangsingan Badan & Menambah serta Mengstruktur Semula Payudara
Mencegah pembentukan toksin dalam kulit dan badan. Membakar lemak dan membuang selulit dan lemak terkumpul. Juga mempercepatkan pertumbuhan semula tisu mammari/breast. 


SO pretty ladies, hurry up ! Grab it while stock last ! ;D

NEW EX!

NEW! EX ULTIMATE PERFECTING COMPLEX

NEW EX PROMO
20 Nov – 10 Dec 2011
1 EX UPC RM170 (normal RM180) /  2 EX UPC RM330 (normal RM360)



New Testimoni!

updated on 15.11.11


'salam...dh 3 mggu akak pki soap n mkn tab ex..hehe...kulit dh x kering dh, rasa smooth jer...pastu kak suggest ko adik ipar pki soap dlu sbb muko dio problem..kak potong kcik2 sabun tu,bui ko dia sketul...hihi...' -Thanks kakak R******- ♥ :)

ANDA BILA LAGI?? FEEL THE MAGIS NOWWWWW ~! :D

updated on 13.11.11

'Akak feeling2 teroja n happy sgt ni Eiy, biasalah.. Dulu kulit kusam jek.. Nak tunggu org puji, mmg payah (bukan mintak dipuji pun) tp bila guna produk mahal ni, nak la gak org tegur perubahan kulit tu. Ni tak, kita je perasan lebeh rasa muka tu ada perubahan. Hahahah..

Tp, pas guna TAB produk ni baru ada yg perasan kecomelan akak ni.. Hahaha... '

*Thanks kakak Y**** for the testimoni. Kakak sangat ohsem ♥ :)

updated on 12.11.11
'salam...sis...sy da gune prduk sis..mmg berkesan..nmpk perubahan...p hubby sy ckp muka sy kering..dye jeles la 2 ckp mcm 2..haha..sy nk tnye..faktor kurang minum air sbb muka kering ke?eh...parut sy pom da pudar...hehehe'

*Thanks dear J**** for sharing ! ♥ youuu :)

Mereka telah merasainya. Anda bila lagi? :)

Coming Soon!

Coming soon! Berita TERBARU dan MENARIK untuk semua customer My Beautiful Secrets! Jom sama-sama nanti kan. Jangan ketinggalan untuk mengetahui. Sentiasa lawati dan follow blog kami. 


Love you all! :)

About Us

MAHU KELIHATAN CANTIK DAN MENAWAN? :)

MY BEAUTIFUL SECRETS memberi anda peluang untuk kelihatan cantik dan sihat seperti yang diidamkan oleh setiap wanita. Kami memberikan anda peluang untuk merasai sendiri apa yang mungkin tidak pernah dirasai oleh ramai wanita di luar sana yang mahukan kecantikan seperti seorang selebriti.  

Di My Beautiful Secrets, kami memberi anda merasai sendiri wajah yang cantik dan menawan seperti seorang selebriti. Produk kami adalah produk yang sangat hebat dan diakui keberkesanannya melalui ratusan testimoni pengguna. Produk utama My Beautiful Secrets adalah Miracle Tab dan Meiko Naturactor.

Inspirasi untuk menjadikan setiap wanita kelihatan jelita dan menawan tercapai dengan produk tab yang sangat magis, HANYA dalam tiga minggu sahaja. 

MIRACLE EX PRODUCTS ;

1) EX BRIGHTENING CLEANSING BAR / RM70 / 70g
2) EX HD GLOW ESSENCE / RM80 / 50ml
3) EX BRIGHTENING GLOW ESSENCE [ TONER ] / 50ml / RM80
4) EX PERFECT RADIANCE ILLUMINATING DAY CREAM WITH SPF50 / PA++ / RM80 /20gm / JAR
5) EX FLAWLESS SKIN NIGHT TREATMENT CREAM / 10gm / RM100
6) EX RADIANCE ACTIVATOR / 20 SACHETS / RM130
7) ADVANCED WHITENING FLUID / RM100 / 30ml
8) ULTRA BRIGHTENING MASK X 34G / RM160 
9) EX ULTIMATE PERFECTING COMPLEX SF (UPC SF / RM160 / 30 SACHETS
10) EX BODY SHAPING & FIRMING CONCENTRATE / RM100 / 150ml

11) NEWWWW MIRACLE TAB EX / RM 160 / 60 tablets

..menjadikan impian setiap wanita pasti menjadi kenyataan. Jadilah salah seorang daripada beribu model yang dapat merasai magis produk Miracle EX ini. Dengan produk Miracle EX, confirm GORGEOUS ! :)

Produk Meiko Naturactor juga adalah salah satu additional kepada wanita yang cantik tetapi mahu lebih menawan. Produk kosmetik yang dibawa dari Jepun (100% Original) ini adalah produk yang sangat berkesan dalam memberikan wajah yang anggun dan menarik. Quality guaranteed ! :) 

Produk kami juga bukan sahaja dikenali di Malaysia, malah di luar negara. Kami mempunyai customer dari Indonesia, Timur Tengah dan Australia. Thanks for supporting me :)

MY BEAUTIFUL SECRETS memberikan anda set lengkap untuk setiap wanita. Feel the magis! Tunggu apa lagi! Order sekarang! :)

Email : farhana.latif87@gmail.com
SMS / WHATSAPP / TELEGRAM : +6012-9645945

Testimoni Pengguna Meiko Naturactor Products







Testimoni Pengguna

Anda tak percaya? Kami mempunyai ratusan testimoni customer yang telah menggunakan produk ini. Cuba dulu baru tahu! :). Sila klik link di bawah untuk melihat testimoni-testimoni bergambar untuk produk kami. ;)
  1. Testimoni Pengguna TAB Products
  2. Testimoni Meiko Naturactor Products

About Us

Mahu kelihatan cantik dan sihat? My Beautiful Secrets memberi anda peluang untuk kelihatan cantik dan sihat seperti yang diidamkan oleh setiap wanita. Kami memberikan anda peluang merasai sendiri apa yang mungkin tidak pernah dirasai oleh ramai wanita di luar sana yang mahukan kecantikan seperti seorang selebriti. Di My Beatiful Secrets, kami memberi anda merasai sendiri wajah yang cantik dan menawan. Produk kami adalah produk yang sangat hebat dan diakui keberkesanannya melalui ratusan testimoni pengguna. Produk utama My Beautiful Secrets adalah Tab dan Meiko Naturactor

HD Glow Essence



FAEDAH HD Glow Essence

Satu lagi rahsia kecantikan kulit sihat yang cerah bersinar. Diformulasikan untuk mencerahkan & menaikkan seri kulit kusam serta tidak bermaya. HD akan memperbaharui kulit dengan lembut, sambil memperbaiki kehalusan dan kecantikan tekstur kulit. Molekul pelembab unik yang halus dapat diserap jauh untuk merawat kulit, disamping mengecilkan pori sehingga kulit tampak bercahaya, segar dan bebas daripada stres dan serangan radikal bebas. Esen pelembab dan pencerah yang menyingkap seri semulajadi kulit dan seterusnya memberikan kecantikan yang maksimum. Meminimumkan ketidaksempurnaan kulit wajah dari bekas luka, jerawat, bintik-bintik penuaan dan kedutan serta menyekatakan warna kulit.
Membantu memelihara dan menjaga sel-sel kulit, walau dalam keadaan kulit yang rosak teruk. Ia tidak menyumbat pori, tiada pewarna dan pewangi tambahan. Diuji di bawah kawalan dermatologis. 


Ideal untuk semua jenis kulit - termasuk kulit sensitif

PENGGUNAAN HD Glow Essence


~Gunakan HD selepas mencuci muka (disyorkan menggunakan TAB SOAP). Titikkan HD ke tapak tangan yang bersih kemudian ratakan ke seluruh wajah dan leher dengan perlahan-lahan. HD boleh digunakan bersama toner/pelembap/krim/mekap.. :)

Tab soap



Dicipta berdasarkan kajian dan penemuan terkini, Detoxifying FacialSoap ini mengandungi modifikasi protein glutathione yang mampu merawat dan membersihkan kulit secara menyeluruh. Ia memiliki sifat unik yang seterusnya dimanfaatkan dalam rawatan pintar bagi masalah kulit yang pelbagai, sehinggakan ianya dinobatkan ibarat mimpi menjadi kenyataan.

Tab Soap bersifat anti inflamasi, anti oksidan dan memainkan peranan utama dalam fungsi anti toksin, dan ini akan memberikan perlindungan anti oksidan, terutamanya kepada sesiapa yang inginkan perlindungan dari kesan penuaan awal, jerawat, warna kulit tidak sekata, pigmentasi dan ribuan lagi masalah kulit yang lain. Tab Soap juga merupakan ejen anti radang sehingga mampu mengurangkan kemerahan, bintik hitam dan pembengkakkan pada jaringan yang rosak sekitar kulit. Dengan mengurangkan inflamasi, produk ini bukan hanya menghilangkan jerawat dan pigmentasi malah berpotensi untuk merawat parut dan bekas jerawat secara signifikan semaksima mungkin sehingga kulit anda menjadi cerah bercahaya, tidak dimakan usia.. Diadun dengan bahan semulajadi, pembersih lembut dan mendalam ini dapat membuang dan menghapuskan semua racun, kuman dan kotoran yang menyerang kulit. 

FAEDAH;
~Anti pigmentasi, Anti-jerawat, mengurangkan kesan penuaan, menghilangkan Melasma, Parut luka & jerawat, mengecilkan liang roma, membuang toksin kulit, meratakan warna & mencerahkan kulit serta merawat kulit secara keseluruhan yang menjanjikan anda kulit yang sihat, halus, cerah berseri tanpa cela.

CARA PENGGUNAAN;
~Urut buih pembersih secara lembut pada keseluruhan muku dan badan, biar 2-4 minit, bilas dengan air sehingga bersih.. boleh teruskan dengan produk penjagaan kulit yang lain NOTA: Sisa-sisa makeup perlu dibersihkan terlebih dahulu dengan pencuci makeup.

KANDUNGAN;
~Protein Glutathione, Ekstrak Mulberry, Willow Bark, Licorice, Lemon & Aloe Vera 

Saiz/berat: 125g



PENGGUNAAN




TAB SOAP
Best effect, gunakan sabun 2-4 kali sehari. 
Cara : Buihkan, urut kat muka & badan (ataupun kat tempat2 nak cerah cam ketiak, leher & celah peha). Biarkan dalam 2-4 minit kemudian bilas. 

Normally, dalam minggu pertama, kulit akan rasa pedih sikit. Sebabnya, sabun nak gantikan kulit bermasalah kepada kulit yang halus gebus gitu.. So jangan risau, teruskan penggunaan sabun... Lama-lama rasa pedih tu akan hilang dengan sendirinya, muka pun akan makin lembut & licin. ]

Sebagai alternatif, sabun ni jugak boleh dijadikan mask, seminggu 3 kali. 
Cara : JANGAN basahkan muka, buihkan sabun kemudian urut lembut kat kulit. Biarkan selama 5-6 minit, kemudian bilas. Penggunaan skincare adalah disyorkan untuk mendapatkan kesan berganda.

FOOT NOTE
@Sabun jangan terendam dalam air, sebab sabun Tab merupakan sabun jenis organik dan mudah cair. Pastikan sabun diletak di tempat kering & dalam bekas berpenutup. Sabun boleh dipotong untuk tujuan penjimatan. Berdasarkan pengalaman, sebuku sabun boleh tahan selama dua hingga tiga bulan.. :)

Tab EX dan Tab XY




Memperkenalkan Tab EX, protein food in tablet, amat pantas berkesan untuk memastikan kecantikan & kesihatan yang menyeluruh... serta MOST WANTED bg wanita yg mementingkan penampilan dan kejelitaan. 

Khasiat Tab EX untuk kesihatan

Membantu mengurangkan rambut gugur dan membantu pertumbuhan rambut, membuatkan rambut makin sihat dan lebat..begitu juga fungsi terhadap kuku, bagi kuku yang mudah patah, akan jd makin kuat dan pinkish.. Selain itu,Tab EX berfungsi untuk melancarkan perjalanan haid..ia mengeluarkan saki baki darah yang terpendam di dasar rahim untuk menjaga kebersihan dan kesihatan badan, disamping juga membantu akan mengurangkan senggugut.. Berat badan juga akan dikurangkan dan membuatkan tubuh kelihatan lebih lansing dengan berat badan yg ideal. Normal rate, mengurangkan 1-2kg dalam penggunaan sebotol Tab EX. Tab Ex juga merupakan sejenis produk anti-stress.  


Khasiat Tab EX untuk kecantikan

Sangat berkesan untuk mengurangkan minyak pada kulit, menghilangkan jerawat, jeragat untuk membuatkan kulit lebih cantik,halus dan sihat dan gebu. Selain tu ia mampu mengembalikan seri wajah dan dan merubah wajah yang kusam menjadi berseri-seri. Semakin lama penggunaan, kulit akan semakin flawless dan glow.. Tab EX juga akan mengurangkan serta menghilangkan kesan parut, mencerahkan kulit secara sekata, mengecilkan pori-pori kulit dan menjadikannya semakin rapat. Protein terbaik dalam setiap biji Tab Ex akan melindungi dan menjaga struktur kulit ke tahap yang paling maksima. Selain itu ia juga merupakan anti-aging dan menjadikan wajah tampak sentiasa muda dan bertenaga. 

Tab XY dengan kandungan protein Glutathione (GSH) berpaten, dinobatkan dunia sebagai Fountain of Youth telah banyak berjasa kepada jutaan lelaki di seluruh dunia dengan mengembalikan keremajaan dan kelelakian mereka. 

Khasiat Tab XY kepada lelaki
Tab XY dapat meningkatkan tenaga seksual, prestasi & stamina sebagai seorang lelaki dengan melancarkan peredaran darah tubuh yang secara langsung mengoptimakan ereksi, lebih kuat lebih tegang, penuh & keras. Selain itu, fungsi anti kanser Tab XY membantu mencegah kanser kelenjer prostat. Tab XY juga terbukti dapat menambahbaikkan sistem pertahan badan dari penyakit supaya lebih sihat dan muda bertenaga sepanjang hayat. Penuaan sendi badan dan tahap stamina rendah juga dapat diperbaiki dengan kadar pantas. Selain itu, Tab XY juga mampu mengurangkan dan melengahkan penuaan, menguatkan sistem kekebalan tubuh, membersihkan hati, meningkatkan antioksidan semulajadi, mencegah pembentukan katarak, radang perut, strok, kanser dan diabetes. Protein GSH Tab XY akan mencegah dan menyuburkan folekel rambut supaya tidak mati, ini akan memastikan rambut sentiasa dihasilkan mengikut kitarannya. Selain itu, Tab XY juga akan mencegah patern kebotakan lelaki.


PENGGUNAAN

Tab EX dan Tab XY
Telan sebiji lepas sarapan/makan tengahari & sebiji lagi selepas makan malam. Pastikan air diminum dalam kuantiti yang banyak sebagai tujuan penyingkiran toksin dalam badan. Bagi masalah kulit yang teruk / bermasalah, atau inginkan kecantikan yang pantas makan 4 biji sehari (2 siang & 2 malam).