Home     About Us     Tab Products      Meiko Naturactor     FAQ     Testimoni     Contact     Order

PROMO EX RAYA [UPC SF & RA]




PROMO RAYA ! PROMO RAYA !

CEPAT ! CEPAT ! REBUT PELUANG NIE !
UTK LEBIH SIHAT, CANTIK & CERAH BERSERI DI HARI LEBARAN !
HARGA SUPER DUPER MURAH !



Pssstttt : Ada yang beli sehingga 6 kotak tauuuuuuuu. Korang biler lagiii ?? ;D;D



NORMAL PRICE : RM 180 / 30 sachets

PROMO EX RAYA PRICE : RM 100 / 30 sachets



JIMAT SEHINGGA RM 80 !!!



KEBAIKAN EX UPC SF 

• Pemutihan dan pencerahan kulit semulajadi
• Mencerah dan merata warna kulit secara keseluruhan.
• Menghapus dan mencegah pembentukan pigmentasi.

Anti Penuaan
• Mengurangkan kedutan, menghapuskan garis-garis halus & tompok kering,
• Menegangkan kulit, meningkatkan keanjalan kulit dan melindungi kulit dari UVA & UVB dan bahaya alam sekitar.

Anti Jerawat
• Hapuskan jerawat degil dan mengecilkan pori-pori kulit dan mengurangkan sebum.
• Lapisan kulit Baru
• Menjadikan lapisan kulit baru yang lebih sempurna, tiada liang yang lebih terbuka, selulit, parut atau kulit oren.

Mencegah Kehilangan rambut
• Merangsang pertumbuhan, menyampaikan nutrien penting untuk rambut berkilau & bersinar

Mengoptimumkan Kesihatan
• Meningkatkan sistem imun badan, anti-tekanan & kemurungan


 

Heeeeeeeeee PROMO EX RAYA masih lagi berjalan ye =)
Alhamdulillah dah ramai yang beli, simpan buat stock katanya.. Hihi !
Ada beli 2 paket, 3 paket, 4 paket, 5 paket, 6 paket pun ada tauuu !


NORMAL PRICE : RM 130 / 20 sachets
PROMO RAYA PRICE : RM 80 / 20 sachets


JIMAT SEHINGGA RM 50 !!!!


Khasiat EX Radiance Activator:
1. Memberikan dan menaikkan seri seluruh kulit melalui teknologi protein IllumiCel Complex.
2. Mencerahkan kulit, mengurangkan kesan parut.
3. Menghalang radikal bebas dan melambatkan penuaan kulit, badan, rambut dan kuku.
4. Menyegarkan dan menegangkan kulit
5. Mengecilkan pori, mengawal pengeluaran sebum dan menghalang jerawat
6. Memperbaiki struktur kulit menjadikannya lebih halus dan licin.

Rasa EX Radiance ActivatorEX Radiance Activator juga adalah merupakan minuman yang sedap diminum berbanding setengah produk yang mempunyai bau tersendiri.
* Semua golongan age 16 and above boleh consume EX RA, termasuk pregnant n breastfeed mom.
*Juga boleh diminum ketika period.


DAN



FAQ 


Q : Ape beza RA dan UPC SF?
A : Bezanya UPC lebih kepada specialist untuk treatment skin tapi kalau RA lebih kepada untuk glowingkan skin dan haluskan skin 

Q : Boleh ke consume dua-dua? Atau kena consume salah satu je?
A : Boleh diambil sekali dalam masa yg sama. Contohnye siang ambil UPC then malam minum RA

Q : Sekarang kan bulan puasa. Macamana plak aturan makan UPC dan RA?
A : UPC diambil masa sahur then RA plak minum before nak tidur


If korang nak speed result, kita nasihatkan ambil la dua2 sekali time promo ni kannn. HEHE !


Beli UPC SF & RA, koranggg hanya perlu bayar RM 180 !

Harga asal RM 310 tauuuuu.


JIMAT SEHINGGA RM 130 !



TO ORDER :
Email : farhana.latif87@gmail.com
SMS / WhatsApp: 012-9645945

RANDOM POST RANDOM PICTURE

Salam all ;)




JUST WANNA SAY

HAPPY WEEKEND EVERYONEEEEEEEEEEEE!!!


Selamat berhujung minggu. 
So ape aktiviti korang hari ni???

HEHE



Jom terjah item2 hot daripada kedai kita ;)
DIJAMIN HARGA BERPATUTAN


 

MIX FRUIT COLLAGEN GOLD
READY STOCK^^


HARGA : RM113 (SM) / RM126 (SS)
POSLAJU INCLUDED

# Diperbuat daripada kolagen segar dan 9 jenis herba terhebat untuk wanita yang ingin mencantikkan diri anda dari dalam dan luar.
# Perlu diamalkan bagi wanita berumur 25 tahun dan ke atas, dara ataupun sudah berkahwin.

KEISTIMEWAAN :
1.Melambatkan menopous
2.Awet muda
3.Merawat masalah kulit berkedut/wrinkle
4.Merawat masalah jeragat/jerawat
5.Mencerah,menghalus,menggebukan kulit
6.Menguatkan tulang,kuku dan akar rambut
7.Melambatkan uban
8.Untuk tenaga tambahan wanita

 

MIX KOKOFICA DIET
*Merupakan minuman kesihatan 

MANFAAT :
* Menjaga badan ideal 
* Memberikan bentuk tubuh yang diidamkan setiap individu
* Menjaga dalaman agar lebih sihat dan berfungsi dengan baik
* Rasa kenyang yang tahan lama
* Membantu menurunkan berat badan tanpa memberi kesan sampingan terhadap individu yang mengamalkannya

HARGA :
RM56.00 [Semenanjung]
RM64.00 [Sabah dan Sarawak] 

 

READY STOCK^^ CATALYST PRODUCTS

VIRGIN COCONUT OIL (SOFTGEL)
RM 39.90 (Semenanjung)
RM 43.90 (Sabah & Sarawak)

CATALYST VCO PURE OIL (LIQUID)
RM 39.90 (Semenanjung)
RM 43.90 (Sabah & Sarawak)

COLLAGEN
RM 59.90 (Semenanjung)
RM 65.90 (Sabah & Sarawak)

HAIR REVITALIZER
RM 39.90 (Semenanjung)
RM 43.90 (Sabah & Sarawak)

HAIR TREATMENT
RM 39.90 (Semenanjung)
RM 43.90 (Sabah & Sarawak)

NATURAL FIBRE DRINK
RM 59.90 (Semenanjung)
RM 65.90 (Sabah & Sarawak)

FEMME VITA : Femme Vitality Natural Drink
RM 45.00 (Semenanjung)
RM 50.00 (Sabah & Sarawak)

MEN VITA : Men Vitality Natural Drink
RM 45.00 (Semenanjung)
RM 50.00 (Sabah & Sarawak)

MINDSTAR
RM 59.90 (Semenanjung)
RM 64.90 (Sabah & Sarawak)

MEXOREA : Health Supplement (Comfort Yourself)
RM 40.00 (Semenanjung)
RM 45.00 (Sabah & Sarawak)

 

NATURACTOR Silky Lucent Powder (Loose Powder) 
100% Original Made in Japan

* Memang lagi sesuai dipakai as finishing make up
[Lepas guna foundation/cover face]

Terdapat dalam 3 tone warna
#31 - Untuk kulit cerah (Chinese skin)
#41 - Untuk kulit melayu cerah (Fair Malay skin)
#51 - Untuk kulit sawo matang/medium (Typical Malay skin)

HARGA :
RM 52 [Semenanjung]
RM 54 [Sabah Sarawak]

 

AURAWHITE GLUTACOLLEGEN 900000MG
**Free Shaker & Free 3D Mask

TIDAK TERMASUK POSTAGE

Postage :
Semenanjung Malaysia RM10
Sabah Sarawak RM13

 

LIQUID EYELINER 3D NATURACTOR 
100% Original Made in Japan

* Colour sgt2 terang (3D)
* Waterproof
* Senang utk remove
* Tidak pedihkan mata apabila basuh (Sebab kurang bahan kimia)

Available colour : BLACK

HARGA :
RM 52 [Semenanjung]
RM 54 [Sabah Sarawak]

 

NEWW ! COVER FACE FOUNDATION 
BY MEIKO COSMETICS 
100% Original Made in Japan

Ada 8 color tones 
[Lebih banyak pilihan warna yg sesuai untuk dipilih]

CF130 Pink base - Kulit cerah mcm cina
CF140 Natural - Kulit cerah melayu
CF141 Natural - Kulit cerah melayu
CF150 Ocher - Kulit hitam manis
CF151 Ocher - Kulit sawo matang
CF152 Ocher - Kulit hitam manis (Cerah sikit dari CF150)
CF161 Yellow (Eye Concealer)
CF171 Green (Acne Concealer)

HARGA :
RM 72 [Semenanjung]
RM 74 [Sabah Sarawak]

 

NATURACTOR MEIKO 
FACIAL CLEANER [Makeup Remover]

100% Original Made in Japan

* Dapat menanggalkan keseluruhan makeup
* Lembabkan kulit selepas digunakan

HARGA :
RM 58 [ Semenanjung]
RM 60 [Sabah Sarawak]

 

KEBAIKAN Stemcell Apple Diet :
• Menyingkirkan lemak degil di bahagian perut,peha,lengan atau di mana- mana tempat yang mempunyai lemak tepu.
• Membersihkan usus kecil & usus besar supaya terhindar daripada masalah kesihatan.
• Anti-Oksida atau membuang toksik dalam badan punca masalah kesihatan melalui pembuangan air besar dan air kecil.
• Mengurangkan kadar kolestrol dalam badan
• Anti penuaan/ awet muda melalui kebaikan sel stem epal yang mampu memperbaharui sel supaya kulit kelihatan lebih tegang dan sihat.
• Melangsingkan badan dan merampingkan pinggang.
• Menghindari daripada pelbagai masalah kesihatan.
• Merangsang badan untuk membakar lemak.

Isi Kandungan: 10gm x 15 sachet

HARGA : RM87 (SM), RM100 (SS) 

 

READY STOCK^^
NUTRI-M BLACK SHAMPOO 


KHUSUS untuk masalah rambut beruban*
- Syampu anti-uban yang dihasilkan menggunakan 100% herba tradisional 

HARGA :
RM62 (SM)
RM65 (SS)

KEBAIKAN :
* Mengembalikan semula kekuatan rambut hingga ke akar
* Menjadikan ia lebih sihat, lembut bersinar dan yang paling utama
* Menghilangkan uban
* Mengembalikan kehitaman rambut anda hanya dengan cucian pertama

 

SABUN GLUTA KOJIC : 
• Menghilangkan Jerawat / Parut / Pigmentasi / Stretchmark & Cela
• Mengurangkan kedut serta menegangkan
• Mencerahkan kulit yang kusam / Gelap termasuk di bahagian badan
• Sekatakan tona kulit
• Menghilangkan hitam di bahagian ketiak & paha
• Dapat menghilangkan mintak yg berlebihan di wajah
• Wajah akan kelitahan lebih berseri-seri
• Kulit akan lebih licin
• Dapat menghilangkan black & white head

HARGA :
RM46 [Semenanjung Malaysia]
RM50 [Sabah Sarawak]

 

READY STOCK^^
NUTRI M HAIR LOSS


HARGA : RM45 (SM), RM50 (SS)

KHUSUS untuk masalah rambut gugur

Mengandungi 1 Unit Syampu Herba Berkondisioner 200ml dan 1 Unit Tiub Gel Esen 30g

KEBAIKAN :
* Merawat, mengelak dan seterusnya mengatasi masalah keguguran rambut , kebotakan pramatang dan kenipisan rambut.
* Mampu melambatkan proses pertumbuhan uban dan mengurangkan kelemumur.
* Gel esen pula berfungsi untuk mempercepatkan proses pertumbuhan rambut dan hanya perlu digunakan seminggu sekali sahaja

 

GLUTATHIONE 4 IN 1 UNO SOAP 

* Sabun ini dikilangkan di Filipina oleh syarikat Unlimited Network of Oppurtunities (UNO) 
* Diperakui HALAL jadi bagi pengguna MUSLIM, tiada halangan untuk menggunakan produk ini 

# Berat sabun = 135g/bar
# RM70 Free Postage

KANDUNGAN:
1) Glutathione : Terbukti mengurangkan ketidaksempurnaan kulit bintik hitam dan noda
2) Minyak Biji Anggur : Memiliki sifat melembabkan dan berkhasiat. Digunakan oleh para pakar dan pecinta kecantikan untuk beratus-ratus tahun. Minyak yang berasal dari biji anggur dihasilkan yang terbaik diserap ke dalam kulit dan minyak yang baik untuk kulit berjerawat dan kulit berminyak.
3) Rose oil : Mengurangkan garis-garis halus dan kerutan. Juga telah terbukti menghilangkan tanda-tanda PIGMENTASI.Telah dibuktikan oleh DERMATOLOGI. Rose oil juga melembabkan dan merevitalisasi kulit dengan memperbaiki sel kulit yang rosak sehingga kulit lebih halus.
4) Vit- C : tentu saja adalah perlindungan terbaik terhadap manusia ketidaksempurnaan kulit yang umum seperti jerawat, blackhead, whitehead dsb.

 

READY STOCK^^

Most Powerful Vitamin C 1000mg :

* Antara Vit C terbaik keluaran Pahang Pharma, NO KKM MAL06051404X 
* So, tiada unsur keraguan dari segi HALAL (100% Asid Ascorbic) 
* Selamat dimakan (Ada NO KKM)
* Bersifat larut air
* Terlebih dos pun takde masalah sebab akan keluar melalui urine dan peluh
* Alhamdulillah, belum ada lagi setakat nie yang bagi feedback negatif
* No side effect
* Hanya perlu jaga pemakanan, jangan stress, rehat cukup, minum banyakkkkk air untuk detox/buang toksin

(No KKM : MAL06051404X) Pahang Pharma

HARGA :
30 biji RM46 (SM) / RM50 (SS)
100 biji RM106 (SM) / RM110 (SS)

 

SOFT 2 CAKE OCTARD
100% Original Made in Japan

CODE : 731, 743, 744, 750 & 752

* Boleh apply span kering @ span lembab
* Tekstur yang sangat lembut dan halus
* Include foundation
* Kualiti span yang bagus (Tak mudah koyak)
* Sangat exclusive dengan harga yang berpatutan

CODE
731 : (Octard CF S31 / Naturactor CF 130)
743 : (Octard CF S41 / Naturactor CF 140)
744 : (Octard CF S41 / Naturactor CF 141)
750 : (Octard CF S51 / Naturactor CF 151)
752 : (Octard CF S52 / 1 tone gelap dari Naturactor CF)

HARGA :
RM 62 [Semenanjung]
RM 65 [Sabah Sarawak]

 

PMCVC FELINNA BEAUTY
RM 85

TIDAK TERMASUK POSTAGE

Postage :
Semenanjung Malaysia RM7
Sabah Sarawak RM9

 

NATURACTOR MAGICAL LIPSTICK 
100% ORIGINAL JAPAN

* 6 Code Colour
* Bertukar kepada warna merah/pink apabila digunakan
* Kecerahan colour bergantung kepada suhu badan
* Long Lasting (Sepanjang hari walaupun makan)

Ready Stock
Code 01 = Orange Peach
Code 02 = Pink
Code 03 = Green
Code 05 = Purple (Hot Item)

 

BODY LOTION (INCHLOSS) FELINNA BEAUTY

HARGA : RM75 

POSTAGE : 
RM7 [Semenanjung]
RM9 [Sabah Sarawak] 

 

POWDER FOUNDATION NATURACTOR 
100% Original Made in Japan

CODE : 230, 240, 243 & 250

* Macam Bedak 2-Way Cake
* Span Disediakan (Sangat Lembut)

1. Span Lembab : As Foundation
[Finishkan dengan any powder Meiko - Loose @ Compact]
2. Span Kering : As Powder
[Pakai selepas foundation - Cover Face]

HARGA :
RM 52 [Semenanjung]
RM 54 [Sabah Sarawak]

 

XLOSS BODY LOTION FELINNA BEAUTY

RM 85

TIDAK TERMASUK POSTAGE

Postage :
Semenanjung Malaysia RM7
Sabah Sarawak RM9

 

MAIXARA WHITE ESSENTIAL (MWE)

RM 120

TIDAK TERMASUK POSTAGE

Postage :
Semenanjung Malaysia RM10
Sabah Sarawak RM13

 

MAIXARA C SENTIAL (MCS)

RM 104.90

TIDAK TERMASUK POSTAGE

Postage :
Semenanjung Malaysia RM7
Sabah Sarawak RM9

 

MAKEUP BASE NATURACTOR
100% Original Made in Japan

CODE : Natural & Green 

* Pakai sebelum apply sebarang makeup kat muka (Selepas selesai pakai skincare)
* Cover dari sinaran UV dan lindungi kulit supaya tak kering dan rosak akibat makeup yang tebal
* Fungsi lain untuk kekalkan foundation supaya lebih tahan lama

Terdapat dua jenis Make Up Base :

1) Natural
- Dikhususkan untuk kulit biasa
- Bila sapu akan jadi macam colour pink peach sikit 

2) Green
- Dikhususkan untuk kulit sensitif (Ada parut2 jerawat)
- Colour hijau, tapi bila sapu jd colour putih (Macam cover face 171)

HARGA :
RM 52 [Semenanjung]
RM 54 [Sabah Sarawak]

 

LIQUID MOISTURE FOUNDATION NATURACTOR
100% Original Made in Japan

CODE : 531, 540, 541, 550 & 553

* Ada 6 code colour
* As BB Cream
* Sesuai untuk orang yang nak cepat
* Senang nak apply kat muka (Cover Face kesat sikit)
* Nampak lebih natural
* Kesan yang sama cantik dengan Cover Face Naturactor

HARGA :
RM 52 [Semenanjung]
RM 54 [Sabah Sarawak]

 

LIQUID MILK (SUNBLOCK) TENNIFER 
100% Original Made in Japan

HARGA :
RM 85 [Semenanjung]
RM 90 [Sabah Sarawak]

KELEBIHAN :
* Perlindungan daripada sinaran berbahaya UVA, UVB
* SPF 30
* PA++
* Tidak melekit, tidak berminyak dan ringan
* Mengandungi zink oksida sebagai bahan aktif yang melindungi kulit dari sinaran berbahaya UV.

 

AURASLIM SHAKE
**Free Shaker 

PROMO PRICE : RM 160
Normal Price : RM 180

TIDAK TERMASUK POSTAGE

Postage :
Semenanjung Malaysia RM10
Sabah Sarawak RM13

 

PRESSED POWDER NATURACTOR [Compact Powder]
100% Original Made in Japan

CODE : 430, 441 & 451

KEBAIKAN MENGGUNAKAN PRESSED POWDER :
* Ianya lebih compact
* Mudah dibawa kemana-mana dan
* Boleh dijadikan finishing make up yang cukup sempurna
* Span disediakan

HARGA :
RM 52 [Semenanjung]
RM 54 [Sabah Sarawak]

 

COVER FACE (FOUNDATION) OCTARD
100% Original Made in Japan

CODE : S31, S41, S51, S52 & S71

* Tekstur lebih halus dan lembut daripada Cover Face Naturactor
* Lebih moist
* Ada 1 code colour lebih gelap dari Cover Face Naturactor (More Special )

HARGA :
RM 62 [Semenanjung]
RM 64 [Sabah Sarawak]

 

MOISTURE 2 FOUNDATION OCTARD
100% Original Made in Japan

CODE : 831, 840, 842, 851 & 852

* Macam compact 2-way cake, beza dia tak perlu lembabkan span sebab dia dah creamy
* Tak perlu pakai foundation dah
* Mudah dan cepat
* Sesuai untuk orang yang suka bersiap cepat2 ;p

HARGA :
RM 62 [Semenanjung]
RM 64 [Sabah Sarawak]

 

ROYAL ESSENCE OCTARD
100% Original Made in Japan

* Sesuai untuk semua jenis kulit muka (Kulit muka kering atau alergic pun boleh)
* Menaikkan seri muka
* Menegangkan kulit
* Hydryting moisturiser
* Mencerahkan kulit
* Anti aging

Royal Jelly Extract contained

HARGA :
RM 85 [Semenanjung]
RM 90 [Sabah Sarawak]

 

MASCARA NATURACTOR
100% Original Made in Japan

HARGA :
RM 52 [Semenanjung]
RM 54 [Sabah Sarawak]

 

MASCARA OCTARD
100% Original Made in Japan

HARGA :
RM 62 [Semenanjung]
RM 64 [Sabah Sarawak]

 

NATURACTOR MEIKO - Cover Face (Foundation)
100% Original Made in Japan
20g

#130: Untuk kulit sangat cerah (Chinese skin color)
#140: Untuk kulit cerah ke medium tone (Chinese skin color to very fair Malay skin color)
#141: Untuk kulit cerah/natural (Fair skin color for Malay)
#151: Untuk kulit sawo matang (Typical Malay skin color)
#171: Foundation untuk cover cela di muka

100% ORIGINAL (MADE IN JAPAN) ATAU JAMINAN WANG ANDA DIKEMBALIKAN 

HARGA :
RM 52 [Semenanjung]
RM 54 [Sabah Sarawak]

 

CHEEK COLOR [ COLOR COLLECTION JAPAN]

HARGA :
RM 55 [Semenanjung]
RM 60 [Sabah Sarawak]

 

BEDAK SEJUK TANAKA MYANMAR

HARGA : 40g RM20 / 110g RM30 
+ Postage Sem Msia RM7 (500g)
+ Postage Sabah Sarawak RM10 (500g)


NATURACTOR SUMMER CAKE - 
Foundation (100% ORIGINAL Made in Japan)

2 way cake-use with wet sponge as foundation or dry sponge as powder

# For light coverage - Apply sikit
# For max coverage (Result same as cream foundation) - Apply tebal
# Suitable for office and everyday use
# Sangat sesuai untuk orang yang mukanya cepat berpeluh
# Sangat sekata sekiranya dipakai dengan betul
# Tahan sehingga 8 jam

CODE : 630, 642, 643 & 650

HARGA :
RM 52 [Semenanjung]
RM 54 [Sabah Sarawak]



TO ORDER :
Email : farhana.latif87@gmail.com
SMS / WhatsApp: 012-9645945

PROMOSI RAYA 2013 !


YEAYYYY, PROMOSI LAGIIIIII ~!! =)))))

Start : 10 Julai 2013 hingga 10 September 2013 


1) 1 Miracle EX Skincare RM 280 [Normal RM 330]
2) 1 Miracle EX UPC RM 100 [Normal RM 160]
3) 1 Miracle EX RA RM 80 [Normal RM 130]



** Purchase with purchase : 
Anda beli 1 box Mask atau 1 tube Slimming Cream dgn hanya RM50 setiap satu. 


MMG HARGA RUNTUH BETUL NIEEEE !!!!!
Better grab sekaranggggg !!!!!



TO ORDER :

Email : farhana.latif87@gmail.com
SMS / WhatsApp: 012-9645945

TESTIMONI EX CLEANSING BAR UPDATED !


Miracle EX Brightening Cleansing Bar, 

bukan hanya sabun biasa !


READY STOCK^^


" Soap dia mmg bagus sgt2 .. ank akak yg berumur 4 thn terkena molluscum contagiosum . Sejenis penyakit kulit setelah akak sapu sabun ni kat lengan ank akak alhamdullilah penyakitnya dah hilang sekarang . Sebelum ni semua klinik dan doktor pakar akak jumpa sama je penyakitnya tak hilang jugak ... tapi bila akak sapu sabun ni penyakitnya berkurangan dan kini dah hilang terus ..."


Hanya RM70 FREE POSLAJU


 

HOT ! HOT ! HOT !

Restock 50 bars, habissssssssssss !

Restock 100 bars, habisssssssssss !


HEHEE jom jom try uols !


EX Brightening Cleansing Bar [70g]

RM70 [FREE POSTAGE]



p/s Boleh guna kat muka dan badan sekali. Sental daki2 tuuu Insyaallah berkesan. Jom hapuskan daki2 degil kat celah ketiak dan peha ;P



TO ORDER :

Email : farhana.latif87@gmail.com
SMS / WhatsApp : 0129645945

TELEKUNG LYCRA IN THE HOUSEEEE !

Assalamualaikum Semua ;)

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE



Todayyy nak update lagi satu produk baru !

SERIOUSLYYYYYYYYYYYY BESTTTTTTTTT SANGATTTTTTTTTTTT



AND KORANGGGG SEMUA WAJIBBBB TRYYYY ;)))






Tada !!


TELEKUNG LYCRA [High Quality Lycra]





 TELEKUNG LYCRA [Material : High Quality Lycra ]

[Harga : RM140 FREE POSTAGE]


[Pilihan warna : Hitam, Putih, Grey Lembut, Maroon, Dusty Pink, Blue, Purple, Krim susu, Hijau Lumut]

Kenapa mesti memilih TELEKUNG LYCRA ini ???
1. Pilihan warna yang menarik 
2. Kain yang tidak nipis / Tidak jarang
3. Kain jenis 'jatuh' (Tidak ringan)
4. Tidak panas 
5. Bahagian muka yang kemas dan selesa dipakai
6. FREESIZE untuk dewasa
7. Kain yang labuh / Bergetah - Menjimatkan masa utk dipakai
8) Sesuai utk yg ingin menunaikan umrah, kegunaan sendiri atau sebagai hadiah buat org yang tersayang ;)


TO ORDER :
Email : farhana.latif87@gmail.com
SMS / WhatsApp: 012-9645945