Home     About Us     Tab Products      Meiko Naturactor     FAQ     Testimoni     Contact     Order

MIRACLE EX 2012

Hye everyoneeeeee~! I'm backkk ;)))

HEHE now nak citer sket pasal THE MIRACLE TAB yang super duper awesome nih ! ;))

Everybody can be gorgeous if we use right product in the right way ;)

GRAB YOURSSS NOWWWW~! ;)
Pastikan kejelitaan milik anda ♥

MY PRODUCTS;
1) EX Brightening Cleansing Bar/RM70/70g
2) HD Glow Essence/RM80/50ml
3) Radiance Activator/20 sachet/RM130
4) Advanced Whitening Fluid/RM100/30ml
5) NEW Ultra Brightening Mask x 34g RM160 (Poslaju Free)
1 Keping Mask 34g RM22 (Jual loose)
6) NEW EX Ultimate Perfecting Complex SF (UPC SF/RM180/30sachet
7) EX BODY SHAPING & FIRMING CONCENTRATE/RM100/150ml

CHECK IT OUT BEBEH !! ;DD:D



FAEDAH SOAP :
# Anti pigmentasi
# Anti-jerawat
# Mengurangkan kesan penuaan
# Menghilangkan melasma parut luka dan jerawat
# Mengecilkan liang roma
# Membuang toksin kulit
# Meratakan warna & mencerahkan kulit
# Merawat kulit secara keseluruhan

@@ MENJANJIKAN anda kulit yang sihat, halus, cerah berseri tanpa cela ;)

 

HD memperbaharui kulit dengan lembut, sambil memperbaiki kehalusan dan kecantikan tekstur kulit. Molekul pelembab unik yang halus dapat diserap jauh untuk merawat kulit, disamping mengecilkan pori sehingga kulit tampak bercahaya, segar dan bebas daripada stres dan serangan radikal bebas. Esen pelembab dan pencerah yang menyingkap seri semulajadi kulit dan seterusnya memberikan kecantikan yang maksimum. Meminimumkan ketidaksempurnaan kulit wajah dari bekas luka, jerawat, bintik-bintik penuaan dan kedutan serta menyekatakan warna kulit.

Membantu memelihara dan menjaga sel-sel kulit, walau dalam keadaan kulit yang rosak teruk. Ia tidak menyumbat pori, tiada pewarna dan pewangi tambahan.

Ideal untuk semua jenis kulit - termasuk kulit sensitif :)

 

KEBAIKAN ADVANCED WHITENING FLUID : 
~ Mencerahkan kulit, menghapuskan bintik gelap dan menyakatakan warna kulit, menjadikan kulit bercahaya dan berseri.
~ Membantu untuk mengurangkan jeragat, meningkatkan daya tahan, kecerahan dan memperbaiki tekstur kulit, memberikan kulit sekata, bersinar, bercahaya dan lebih muda.
~ Mengekalkan lembapan, menjadikan kulit lebih lembab, lembut dan halus.
~ Kecerahan dan seri kulit yang pantas,mencegah kelesuan & menjadikan kulit lebih cerah bersinar,sepanjang hari.



 

KHASIAT EX Radiance Activator:
1. Memberikan dan menaikkan seri seluruh kulit melalui teknologi protein IllumiCel Complex.
2. Mencerahkan kulit, mengurangkan kesan parut.
3. Menghalang radikal bebas dan melambatkan penuaan kulit, badan, rambut dan kuku.
4. Menyegarkan dan menegangkan kulit
5. Mengecilkan pori, mengawal pengeluaran sebum dan menghalang jerawat
6. Memperbaiki struktur kulit menjadikannya lebih halus dan licin



 

KEBAIKAN UPC SF/RM180 FREE POSTAGE ;)

Pemutihan dan pencerahan kulit semulajadi
• Mencerah dan merata warna kulit secara keseluruhan.
• Menghapus dan mencegah pembentukan pigmentasi.

Anti Penuaan
• Mengurangkan kedutan, menghapuskan garis-garis halus & tompok kering,
• Menegangkan kulit, meningkatkan keanjalan kulit dan melindungi kulit dari UVA & UVB dan bahaya alam sekitar.

Anti Jerawat
• Hapuskan jerawat degil dan mengecilkan pori-pori kulit dan mengurangkan sebum.

Lapisan kulit Baru
• Menjadikan lapisan kulit baru yang lebih sempurna, tiada liang yang lebih terbuka, selulit, parut atau kulit oren.

Mencegah Kehilangan rambut
• Merangsang pertumbuhan, menyampaikan nutrien penting untuk rambut berkilau & bersinar


 

MANFAAT Ultra Brightening Mask:
1. Mencerahkan kulit
2. Menegangkan kulit
3. Menghilangkan bintik hitam/parut
4. Mengecilkan liang roma
5. Menghaluskan kulit
6. Memberi lembapan kulit
7. Mengurangkan akne
8. Menyekatakan warna kulit
9. Mengurangkan garis halus/tompok kering
10. Menyerikan kulit (glow)


 

MANFAAT EX BODY SHAPING & FIRMING CONCENTRATE:
- Mengurangkan sehingga 2 inci seminggu
- Tegangkan kulit kendur akibat kehilangan berat badan yang cepat
- Penghidratan, menegang dan memutihkan kulit
- Mengurangkan penampilan stretch mark akibat daripada kehamilan, baligh atau pengurangan berat badan melampau
- Meningkatkan bentuk badan


TO ORDER :
Email : farhana.latif87@gmail.com
SMS / WhatsApp: 012-9645945

OCTARD / NATURACTOR COVER FACE FOUNDATION

Hye hye hyeeeeeeee ;))

MASIH TERCARI-CARI FOUNDATION YANG BAGUS???

INGINKAN HARGA BERPATUTAN??

TAHAN LAMA??

Hehe try laaaaaa NATURACTOR COVER FACE 
atau OCTARD COVER FACE !

SERIOUSLYYY AWESOMEEEEEE BANGATTTT ;D;D

 

NATURACTOR MEIKO- Cover Face (foundation) **HOT ITEM

NATURACTOR ORIGINAL JEPUN =)

# Selamat digunakan
# Hasil yg cantik
# Terutama kalau snap pic, muka nmpk glow =)
# Sgt2 tahan lama dalam 8-18 bulan (Depends pada penggunaan)

HARGA : RM52 SEMENANJUNG, RM54 SABAH & SARAWAK

TO ORDER :
Email : farhana.latif87@gmail.com
SMS / WhatsApp: 012-9645945


 

OCTARD MEIKO- Cover Face (Foundation)

# Texture yg lebih lembut & halus dari cover face naturactor =)
# Senang blend kat muka sebab dah ada moisturizer dlm foundation
# Sgt2 sesuai org kulit kering, tak perlu finishkan dgn powder.
# Kalau kulit tak kering, finishkan dengan powder nipis je :)
# Hasil yang natural & flawless

HARGA : RM62 Semenanjung / RM64 Sabah Sarawak

TO ORDER :
Email : farhana.latif87@gmail.com
SMS / WhatsApp: 012-9645945


NUTRI M SHAMPOO BLACK atau SYAMPU ANTI UBAN

Ngeeeeeeeee ada satu lagi produk bestttt ! ;)))
Strongly RECOMENDED.


NUTRI M SHAMPOO BLACK atau SHAMPU ANTI UBAN :)

HARGA : RM 61 SEM, RM 64 SABAH dan SARAWAK

# Bahan-bahan yang terdapat dalam produk ini telah diluluskan oleh Biro Farmasi Kebangsaan dan disahkan bebas kimia oleh Jabatan Kimia Negara. 
# Ia juga telah dianugerahkan Sijil HALAL oleh Islamic Food Research Centre ( Malaysia & Asia Region ). 
# Produk ini BUKAN pewarna rambut kerana fungsi rumusan herba di dalam syampu ini adalah untuk menambah nutrien dan memulihkan kembali pigmen hitam semulajadi yang ada di dalam rambut, BUKAN mewarnanya dari luar sahaja.

Setiap kotak mengandungi 4 sachets syampu berkondisioner ( 20g / sachet ) dan sepasang sarung tangan getah.

KEBAIKAN :
# Mengembalikan semula kekuatan rambut hingga ke akar
# Menjadikan ia lebih sihat, lembut bersinar dan yang paling utama 
# Menghilangkan uban 
# Mengembalikan kehitaman rambut anda hanya dengan cucian pertama

CARA PENGGUNAAN :
1. Semudah rutin cucian rambut seperti biasa, anda cuma perlu basahkan rambut sehingga rata supaya syampu akan dpt menyerap dengan baik*

* Penerangan yang dicetak di kotak syampu mungkin sedikit berbeza, tetapi yang tertera di atas adalah cadangan cara penggunaan untuk mendapatkan kesan yang paling optimum berdasarkan pengalaman kami sendiri yang mengujinya baru-baru ini. Harap maklum.

2. Gunakan sarung tangan plastik yang dibekalkan bersama dengan Nutri-M Shampoo untuk melindungi jari serta kuku anda, kemudian tuangkan syampu ke atas piring/bekas dan gaulkan sebati sehingga warna kekuningan berubah menjadi hitam.

3. Kemudian, sapukan sedikit demi sedikit dibahagian yang terdapat uban terlebih dahulu,sesudah itu baru lah ratakan syampu ke atas seluruh rambut sambil mengurut kepala anda perlahan-lahan selama 2 - 3 minit sehingga menghasilkan buih.

4. Tunggu sehingga 10 - 12 minit (sehingga buihnya kering), kemudian bilas rambut dengan air bersih

5. Keringkan rambut dengan tuala yang bersih dan perhatikan perubahan yang menakjubkan ke atas rambut anda


TO ORDER :
Email : farhana.latif87@gmail.com
SMS / WhatsApp: 012-9645945

* TESTIMONI LAGIIIIII ;) *

 

HYEEEEE GUYS ;)

TESTIMONI TESTIMONI ! ;)))

MEMANG RUGI TAUUUU KALAU TAK GRAB MIRACLE TAB SEKARANG ! 
PROMO YEAR END SALE tinggal lagi 2 minggu ye ;)))

" salam sis, saya dah pakai miracle tab alhamdulillah smpai sekarang licin n jerawat pun dah tak naik.." -My satisfied customer, Cik Y-

TO ORDER :
Email : farhana.latif87@gmail.com
SMS / WhatsApp: 012-9645945


* TESTIMONI RADIANCE ACTIVATOR *

Hyeeeeeeeeeeee ;)))

LAI LAI LAI ! TESTIMONI RADIANCE ACTIVATOR ;)))

Normal Price : RM130/1 paket @ RM260/2 paket
Year End Sale Price : RM240/2 paket (JIMAT RM20)

" Ra tu best sgt la kak .. jerawat d muka dah berkurang cuma blm baik sepenuhnya. saya sukaa sgt .. tu baru 7 kali minum :)) heeee "

TO ORDER :
Email : farhana.latif87@gmail.com
SMS / WhatsApp: 012-9645945


* TESTIMONI SOAP + HD GLOW ESSENCE *

Salam semua ;)

Nie rupa CLEANSING BAR/SOAP dan HD GLOW ESSENCE ye ;)

 
EX BRIGHTENING CLEANSING BAR/RM70/70g

HIGH DEFINITION GLOW ESSENCE/RM80/50ml

TESTIMONI PENGGUNA SOAP + HD ;)

 

" salam fana....
da 2mggu pakai tab ni.....
alhamdulillah takde alergi, kesan sampingan pape....
kan akak pernah bgtau kulit akak sgt sensitif...tp so far ok je.....hehe

ms mula2 pakai kn tegang....dan blackhead, whiteheads akak slowly dissappear...
kalo tak tu...mak aih..garu sket kat muka...putih2 kat kuku tu....huhu....

lama2 tgk muka da pinkish da...takdela kusam wpn tak mekap....yg Hd tu pon syok....tak berminyak muka akak seharian bile tepek2 benda tuu... "

Thanksss Kak L ♥ ;)))))

TO ORDER :
Email : farhana.latif87@gmail.com
SMS / WhatsApp: 012-9645945

* Mix Fruit Collagen Gold *

Salam semua ;)

INGIN KELIHATAN CANTIK SEPANJANG MASA?? 
IBU-IBU, KAKAK-KAKAK YANG INGINKAN LAMBAT MENOPOUS??

BOLEH TRY MIX FRUIT COLLAGEN GOLD ;)

 

HEEEEEE ada product baruuuuu ;)) Kesukaan my mom ! ;):)
* Mix Fruit Collagen Gold *

1) Diperbuat daripada kolagen segar dan 9 jenis herba terhebat untuk wanita yang ingin mencantikkan diri dari dalam dan luar. 

2) Perlu diamalkan bagi wanita berumur 25 tahun dan ke atas, dara ataupun sudah berkahwin

3) Antara keistimewaan produk ini ialah :

# Melambatkan menopous
# Awet muda
# Merawat masalah kulit berkedut/wrinkle
# Merawat masalah jeragat/jerawat
# Mencerah, menghalusdan menggebukan kulit
# Menguatkan tulang, kuku dan akar rambut
# Melambatkan uban
# Untuk tenaga tambahan wanita
# Membentuk payudara dan pinggul agar montok dan mantap
# Mengurangkan kedutan pada wajah
# Membentuk badan yang lebih cantik dan seksi
# Menaikkan pipi dan menegangkan pipi
# Merapatkan vagina dan membaikpulih hubungan suami isteri

HARGA : RM113 POSTAGE INCLUDED TO SEMENANJUNG/RM126 SABAH SARAWAK

TO ORDER :
Email : farhana.latif87@gmail.com
SMS / WhatsApp: 012-9645945

STEMCELL APPLE DIET

Halooooooo sweethearts~! ;)

ANDA MENGALAMI MASALAH BERAT BADAN? GEMUK? BERISI? BANYAK LEMAK?

Try laaaaaaaaa STEMCELL APPLE DIET ;)))

TESTIMONI TERBAGUS setakat ni, pengguna turun sebanyak 35kg dalam masa 2 bulan.. TETAPI gambar testimoni takde, so terpulangla samada nak percaya ataupun tidak.. Tak nak percaya pun takpe :D  

Produk keluaran Lylezs nie banyak dijual di kedai/pasaran biasa, jarang dijual online.. That's why testimoni bergambar/bertulis memang sangat kurang :) Live testimony tu banyak laaa.. ;D

KEBAIKAN Stemcell Apple Diet : 
# Menyingkirkan lemak degil di bahagian perut, peha, lengan atau di mana- mana tempat yang mempunyai lemak tepu.
# Membersihkan usus kecil & usus besar supaya terhindar daripada masalah kesihatan.
# Anti-Oksida atau membuang toksik dalam badan punca masalah kesihatan melalui pembuangan air besar dan air kecil.
# Mengurangkan kadar kolestrol dalam badan 
# Anti penuaan/ awet muda melalui kebaikan sel stem epal yang mampu memperbaharui sel supaya kulit kelihatan lebih tegang dan sihat.
# Melangsingkan badan dan merampingkan pinggang.
# Menghindari daripada pelbagai masalah kesihatan.
# Merangsang badan untuk membakar lemak.

Isi Kandungan : 10gm x 15 sachet

HARGA : RM87 to Semenanjung, RM100 to Sabah Sarawak ;)


Nutri M Anti Hair Loss Regimen

Hye everyoneee~! ;)

ANDA MENGALAMI MASALAH KEGUGURAN RAMBUT YANG TERUK??
Hehehe saya ada cara penyelesaiannya ;)

TRY LA SET Nutri M Anti Hair Loss Regimen
HARGA : RM 45 SEMENANJUNG, RM 49 SABAH & SARAWAK


KEBAIKAN :
# Merawat, mengelak dan seterusnya mengatasi masalah keguguran rambut , kebotakan pramatang dan kenipisan rambut.
# Mampu melambatkan proses pertumbuhan uban dan mengurangkan kelemumur.
# Gel esen pula berfungsi untuk mempercepatkan proses pertumbuhan rambut dan hanya perlu digunakan seminggu sekali sahaja

KANDUNGAN :
# Dihasilkan dengan rumusan 100% herba terpilih (akar Ginseng, Chinese Knotweed, Touki Ekisu, Bunga Za'faran dan akar Halia) yang kaya dengan mineral dan vitamin yang berupaya mengembalikan semula kekuatan dan keremajaan rambut serta merangsang pertumbuhan rambut baru.

CARA PENGGUNAAN :
# Basahkan rambut dan shampu seperti biasa.
# Boleh digunakan setiap hari atau setiap 2 hari untuk mendapatkan hasil yang terbaik.

TO ORDER :
Email : farhana.latif87@gmail.com
SMS / WhatsApp: 012-9645945


SLIMMING PRODUCT : Mix Kokofica Diet

PROUDLY INTRODUCE
SLIMMING PRODUCT : Mix Kokofica Diet


 
Mix Kokofica Diet / 15 sachet :)
Merupakan pemakanan kesihatan
HALAL / Buatan Malaysia ♥♥

MANFAAT :
# Memberi badan ideal 
# Memberikan bentuk tubuh yang diidamkan setiap individu 
# Menjaga dalaman agar lebih sihat dan berfungsi dengan baik
# Rasa kenyang yang tahan lama 
# Membantu menurunkan berat badan tanpa memberi kesan sampingan terhadap individu yang mengamalkannya


HARGA : 
RM56.00 postage INCLUDED to Semenanjung / 
RM64.00 postage INCLUDED to Sabah dan Sarawak 


KANDUNGAN :
Berasaskan tumbuh-tumbuhan : Serbuk Koko, Kopi Arabika, Krimer Tanpa Tenusu, Gula Perang, Ekstrak Kurma, Kismis, Madu Aloe Vera, Grape Seed, Serapat, Fiber dan Sina Maki.


CARA MINUM : 
Gunakan 1 sachet untuk setiap cawan. Sila bancuh dengan air panas.

TO ORDER :
Email : farhana.latif87@gmail.com
SMS / WhatsApp: 012-9645945

Grab Yours Now ;)

  


REPOST :)

Bukan sekadar janji kosong.. 3 minggu untuk kulit yang lebih cantik berseri ! 
Promosi MIRACLE EX Year End Sale kami amat-amatlah berbaloi.. 
Valid until 10th January 2013 sahaja :)



PRICE YEAR END SALE :

@ SET A : SOAP + HD + AWF + UPC SF + RA = RM500 [Normal RM560]
@ SET B : SOAP + HD + RA + AWF = RM340 [Normal RM380]
@ SET C : SOAP + HD + UPC + AWF = RM380 [Normal RM430]
@ SET D : 1 BC = RM80 [Normal RM100]
@ SET E : 1 UPC SF + 1 RA = RM280 [Normal RM310]
@ SET F : 2 RA = RM240 [Normal RM260]
@ SET G : 2 UPC SF = RM320 [Normal RM360]
@ SET H : 1 KOTAK MASK = RM120 [Normal RM160]

TO ORDER :
Email : farhana.latif87@gmail.com
SMS / WhatsApp: 012-9645945

YES MIRACLE TAB !

 

MIRACLE EX YEAR END SALE !

Start : 10 DECEMBER 2012 
End : 12 JANUARY 2013

NORMAL PRICE :

1) EX Brightening Cleansing Bar/RM70/70g
2) HD Glow Essence/RM80/50ml
3) Radiance Activator/20 sachet/RM130
4) Advanced Whitening Fluid/RM100/30ml
5) NEW Ultra Brightening Mask x 34g RM160 
6) NEW EX Ultimate Perfecting Complex SF (UPC SF/RM180/30sachet
7) EX BODY SHAPING & FIRMING CONCENTRATE/RM100/150ml


YEAR END SALE PRICE :

# SET A --@ SOAP + HD + AWF + UPC SF + RA = RM500 (Normal RM560)
# SET B --@ SOAP + HD + RA + AWF = RM340 (Normal RM380)
# SET C --@ SOAP + HD + UPC + AWF = RM380 (Normal RM430)
# SET D --@ 1 BC = RM80 (Normal RM100)
# SET E --@ UPC SF + RA = RM280 (Normal RM310)
# SET F --@ 2 RA = RM240 (Normal RM260)
# SET G --@ 2 UPC SF = RM320 (Normal RM360)
# SET H --@ 1 KOTAK MASK = RM120 (Normal RM160)



TO ORDER :

Email : farhana.latif87@gmail.com
SMS / WhatsApp: 012-9645945


MIRACLE EX Year End Sale ! (10 DEC 12 - 10 JAN 13)


  

YEAR END SALE PRICE :

# SET A --@ SOAP + HD + AWF + UPC SF + RA = RM500 (Normal RM560) 
JIMAT RM60

# SET B --@ SOAP + HD + RA + AWF = RM340 (Normal RM380) 
JIMAT RM40

# SET C --@ SOAP + HD + UPC + AWF = RM380 (Normal RM430) 
JIMAT RM50

# SET D --@ 1 BC = RM80 (Normal RM100) 
JIMAT RM20

# SET E --@ UPC SF + RA = RM280 (Normal RM310) 
JIMAT RM30

# SET F --@ 2 RA = RM240 (Normal RM260) 
JIMAT RM20

# SET G --@ 2 UPC SF = RM320 (Normal RM360) 
JIMAT RM40

# SET H --@ 1 KOTAK MASK = RM120 (Normal RM160) 
JIMAT RM40

TO ORDER :
Email : farhana.latif87@gmail.com
SMS / WhatsApp: 012-9645945

Akaun untuk pembayaran :
MAYBANK - 163046279702 : Wan Noor Farhanah Mat Latif
CIMB - 13030038196528 : Wan Noor Farhanah Mat Latif
BSN - 1111029000072089 : Wan Noor Farhanah Mat Latif
BANK RAKYAT - 220502241889 : Wan Noor Farhanah Mat Latif
BANK ISLAM - 09010020704215 : Wan Noor Farhanah Mat Latif
HONG LEONG BANK - 34450049246 : Wan Noor Farhanah Mat Latif

JOM ORDER !

 

JOM ORDER ! PRODUK TERBAIK DARI LADANG =)

NATURACTOR
1. Cover Face (Foundation) - Code 130, 140, 141, 151 & 171 **HOT ITEM
2. Silky Lucent Powder (Loose Powder) - Code 31, 41 & 51
3. Pressed Powder (Compact Powder) - Code 430, 441, 451 & 470
4. Summer Cake (2-way cake) - Code 630, 642, 643 & 650
5. Powder Foundation (2-way cake) - Code 230, 240, 243 & 250 **Limited Stock
6. Makeup Base - Natural & Green
7. Liquid Moisture (BB cream) - Code 530, 540, 541, 550 & 553
8. 3D Liquid Eyeliner
9. Mascara - Black & Brown
10. Magical Lipstick - Code 01 (Peach Orange), 02 (Pink), 03 (Green) & 05 (Purple)
11. Facial Clean (Remover Makeup)
12. Facial Foam
13. Facial Freshner (Toner)
14. Moist Skin Cream

OCTARD
1. Cover Face (Foundation) - Code S31, S41, S51, S52 & S71
2. Moisture 2 Foundation - Code 831, 840, 842, 851 & 852
3. Mascara
4. Royal Essence
5. Royal Night Cream

TO ORDER :
Email : farhana.latif87@gmail.com
SMS / WhatsApp: 012-9645945

NATURACTOR ORIGINAL JEPUN ^^

 

NATURACTOR ORIGINAL JEPUN ^^

HARGA BERPATUTAN (MAMPU MILIK SEMUA GOLONGAN)

#130: Untuk kulit sangat cerah (Chinese skin color)
#140: Untuk kulit cerah ke medium tone (Chinese skin color to very fair Malay skin color)
#141: Untuk kulit cerah/natural (Fair skin color for Malay)
#151: Untuk kulit sawo matang (Typical Malay skin color)
#171: Foundation untuk cover cela di muka

To Order ;)
Email : farhana.latif87@gmail.com
SMS / WhatsApp : 012-9645945


MAGICAL LIPSTICK NATURACTOR

 

MAGICAL LIPSTICK NATURACTOR IN THE HOUSEEE ;))))

@ Berubah colour bila apply
@ Kecerahan colour mengikut suhu badan
@ Nampak natural
@ Long lasting
@ Tidak merosakkan bibir
@ Kulit bibir sensitif pun sesuai

DARI KIRI :
CODE 01 : ORANGE (JADI LIGHT OREN PEACH)
CODE 02 : PINK (COLOUR KEKAL PINK CUMA KECERAHAN IKUT SUHU BADAN)
CODE 03 : GREEN (JADI MERAH TERANG)
CODE 04 : RED (JADI MERAH JUGA)
CODE 05 : PURPLE (JADI PINK KEMERAHAN)
CODE 06 : DARK CHOCOLATE (JADI NUDE)

**Semua code ready stock ^^

PRICE : RM52/Semenanjung, RM54/Sabah Sarawak.

To Order ;)
Email : farhana.latif87@gmail.com
SMS / WhatsApp : 012-9645945


TESTIMONI EX Brightening Cleansing Bar ( RM 70 FREE POSTAGE )

 

HEHE belum cuba belum tahuuuu ;)
Dah tryyy PASTI jatuh cintaaa ♥♥♥

TESTIMONI EX Brightening Cleansing Bar 
( RM 70 FREE POSTAGE )

" salam...nak inform...soap baru ni lebih bagus la..alhamdulillah... "

"..rasa cam lebih bersih muka lepas cuci..kurang minyak..lebih putih skit.."

"..tu lah... berbaloi beli.. ingat aritu rupa bertukar jadi lain dah.. hehehe.. nanti saya nak order lagi.."

FAEDAH :
# Anti pigmentasi
# Anti-jerawat
# Mengurangkan kesan penuaan
# Menghilangkan melasma parut luka dan jerawat
# Mengecilkan liang roma
# Membuang toksin kulit
# Meratakan warna & mencerahkan kulit
# Merawat kulit secara keseluruhan

@@ MENJANJIKAN anda kulit yang sihat, halus, cerah berseri tanpa cela ;)

TO ORDER,
Email : farhana.latif87@gmail.com
SMS / WhatsApp : 012-9645945

EX BODY SHAPING & FIRMING CONCENTRATE

 

EX BODY SHAPING & FIRMING CONCENTRATE
The fundamental tool for a sleek body ;)

BENEFITS : 
@ Mengurangkan sehingga 2 inci seminggu
@ Menegangkan kulit kendur akibat kehilangan berat badan yang cepat
@ Penghidratan, menegang dan memutihkan kulit
@ Mengurangkan penampilan stretch mark akibat daripada kehamilan, baligh atau pengurangan berat badan melampau
@ Meningkatkan bentuk badan -- Eeuuuwwww ;p

PRICE : 
@ RM100/150ml/Tube/FREE POSTAGE
@ Kesan boleh dilihat/dirasai dalam tempoh seminggu


TO ORDER :
Email : farhana.latif87@gmail.com
SMS / WhatsApp: 012-9645945

TESTIMONI UPC SF 
RM 180 FREE POSTAGE

;D

 

" Hi farhana..dah dekat sebulan saya amik UPC tu.. So far yg saya perasan kulit makin halus especially lepas mandi. rasa best je pegang tangan sendiri. ahahaha.. kulit pun makin cerah. coz saya sunburn lepas pergi pulau hari tu. tapi skang ni pagi2 tengok muka sendiri kat cermin, rasa bersinar ala2 snow white je :D Lepas tu tak payah pakai bedak pun, nampak berseri dah kulit muka. hmm selain tu rambut dah kurang gugur jugak. hehehe ok lah tu je nak cakap. bye ;)

ANDA BILA NAK TRY UPC SF NI??? TAK RUGIIIIIIIIIIII ;)))


TO ORDER,
Email : farhana.latif87@gmail.com
SMS / WhatsApp : 012-9645945


 

KEBAIKAN UPC SF/RM180 FREE POSTAGE ;)
Pemutihan dan pencerahan kulit semulajadi
• Mencerah dan merata warna kulit secara keseluruhan.
• Menghapus dan mencegah pembentukan pigmentasi.


Anti Penuaan
• Mengurangkan kedutan, menghapuskan garis-garis halus & tompok kering,
• Menegangkan kulit, meningkatkan keanjalan kulit dan melindungi kulit dari UVA & UVB dan bahaya alam sekitar.



Anti Jerawat
• Hapuskan jerawat degil dan mengecilkan pori-pori kulit dan mengurangkan sebum.



Lapisan kulit Baru
• Menjadikan lapisan kulit baru yang lebih sempurna, tiada liang yang lebih terbuka, selulit, parut atau kulit oren.



Mencegah Kehilangan rambut
• Merangsang pertumbuhan, menyampaikan nutrien penting untuk rambut berkilau & bersinar




TO ORDER,
Email : farhana.latif87@gmail.com
SMS / WhatsApp : 012-9645945