Home     About Us     Tab Products      Meiko Naturactor     FAQ     Testimoni     Contact     Order

Muntah Dgn Testimoni ;P

Ehem ehem~! Lagi TESTIMONI baruuuu from my beloved customer Kak R**** :)

' yang! Selepas sebulan menggunakan tab ex n soap. Kulit jadi lembut ... Suke! Yg paling ketara kulit kaki smooth je...kikiki. Satu lagik Kak sbelum ni ada masalah senggugut yg teruk n bulan ni dah x payah mkn ubat lg bila period. Yeay! Tq eiy :) '

Ye kak, sama-sama. Xoxo ♥ :) 

Wallahualam :)


Miracle Tab - Tab XY for men :)
Apakah kandungan Tathion Tab XY?
L-Glutathione (diperkayakan untuk lelaki) 50mg
Hanya terdapat dalam botol 60 tablet sahaja.

Apa itu Glutathione?
Glutathione (GSH) adalah molekul tripeptide yang terdiri daripada glutamic acid, cysteine dan glycine. GSH adalah merupakan antioksidan utama dalam sel-sel hidup terutamanya manusia. Fungsi GSH adalah untuk memelihara sel daripada radikal bebas dan serangan penyakit.

Mengapa kesan positif TAB XY pantas?
Kerana penghasilan molekul L-glutathione (kod molekul: C10H17N2O6S ) yang terbaik dan murni. L-glutathione TAB XY menyerupai protein glutatione sebenar di dalam badan manusia sehinggakan ianya boleh diserap dan digunakan oleh badan dengan pantas dan berkesan.

Apa itu Radikal Bebas?
Radikal bebas boleh merosakkan molekul sel penting seperti DNA atau lipid atau bahagian lain daripada sel. Radikal bebas telah terlibat dalam PENUAAN,KANSER,PENYA
KIT JANTUNG dan penyakit-penyakit lain dari kerosakan tubuh.

Mengapa Glutathione Penting untuk Kesihatan? 

* Menyingkirkan racun seperti logam berat, pelarut, racun perosak, bahkan terlebih dos ubatan berbahaya dengan mengubahnya menjadi bentuk yang boleh dikeluarkan dalam urin atau hempedu, terutamanya toksin dibawah kulit, yang akan menjadikan kulit bersih,segar dan sihat.

* Adalah penting untuk fungsi SISTEM IMUNITI(KEKEBALAN) TUBUH. Melindungi sel-sel individual & rangkaian ARTERI, OTAK, JANTUNG, sel-sel IMUNITI tubuh, BUAH PINGGANG/GINJAL, KANTA MATA, HATI, PARU-PARU dan KULIT terhadap kerosakan.

* Membantu dalam PENCEGAHAN KANSER terutama kanser hati dan membantu menjaga kekuatan sel darah merah & melindungi sel-sel darah putih
 
* Diperlukan untuk metabolisme karbohidrat yang menghalang timbunan lemak dan dalam mengurai lemak ter-oksida.

* Diperkayakan utk kesihatan dalaman lelaki, menghilangkan 
PENDARAHAN GUSI, KEGUGURAN RAMBUT yg tidak normal, MENYIHATKAN KULIT, DETOX TUBUH, MENJAGA KESIHATAN MATA, MENGURANGKAN STRESS, MELANCAR DAN MENCUCI ALIRAN DARAH, MENURUNKAN KADAR DARAH TINGGI DAN DIABETES, MENCUCI GINJAL, MENGHILANGKAN ALERGIK-ALERGIK PADA TUBUH dan menjadi PELINDUNG kepada sel agar kuat menentang virus2 dalam sistem imunisi tubuh manusia

Adakah TAB XY mempunyai kesan sampingan?
Tidak ada, kerana ianya adalah merupakan UNSUR PROTEIN MURNI yg dipatenkan

Adakah TAB XY halal?
Halal kerana TAB XY adalah kompound unsur/murni (seperti vitamin), dan tidak dicampur dengan asas lain.

DAPATKANNYA SEKARANG~!! :)

Miracle Tab - Tab Soap :)


Daripada pengeluar sama Tab EX & XY, memperkenalkan pembersih muka khusus yang direka khas untuk merawat kulit bermasalah, terutamanya berhiperpigmentasi dan jerawat, sebagai kombinasi kepada Tab EX dan XY untuk kesan rawatan yang lebih menyeluruh dari luar dan dalam.

Dicipta berdasarkan kajian dan penemuan terkini, Detoxifying FacialSoap ini mengandungi modifikasi protein glutathione yang mampu merawat dan membersihkan kulit secara menyeluruh. Protein Glutathione memiliki sifat unik yang seterusnya dimanfaatkan dalam rawatan pintar bagi masalah kulit yang pelbagai, sehinggakan ianya dinobatkan ibarat mimpi menjadi kenyataan.

Protein Glutathione Detoxifying Facial Soap bersifat anti inflamasi, anti oksidan dan memainkan peranan utama dalam fungsi anti toksin, dan ini akan memberikan anda perlindungan anti oksidan, terutamanya kepada anda yang inginkan perlindungan dari kesan penuaan awal, jerawat, warna kulit tidak sekata, pigmentasi dan ribuan lagi masalah kulit yang lain.

Teknologi Protein Glutathione Detoxifying Facial Soap juga merupakan ejen anti radang sehingga mampu mengurangkan kemerahan, bintik hitam dan pembengkakkan pada jaringan yang rosak sekitar kulit anda. Dengan mengurangkan inflamasi, produk ini bukan hanya menghilangkan jerawat dan pigmentasi malah berpotensi untuk merawat parut dan bekas jerawat secara signifikan semaksima mungkin sehingga kulit anda menjadi cerah bercahaya, tidak dimakan usia..

Diadun dengan bahan semulajadi, pembersih lembut dan mendalam ini dapat membuang dan menghapuskan semua racun, kuman dan kotoran yang menyerang kulit.

Faedah:

@ Anti pigmentasi
@ Anti-jerawat
@ Mengurangkan kesan penuaan
@ Menghilangkan Melasma
@ Parut luka & jerawat
@ Mengecilkan liang roma
@ Membuang toksin kulit
@ Meratakan warna & mencerahkan kulit
@ Merawat kulit secara keseluruhan yang menjanjikan anda kulit yang sihat, halus, cerah berseri tanpa cela.

Cara pemakaian:
Urut buih pembersih secara lembut pada keseluruhan muka dan leher, bilas dengan air sehingga bersih..

NOTA: Sisa-sisa makeup perlu dibersihkan terlebih dahulu dengan pencuci makeup.

Kandungan:
• Protein Glutathione, Ekstrak Mulberry, Willow Bark, Licorice, Lemon & Aloe Vera

Saiz/berat:
125gHANYA RM70/FREE POSTAGE.
DAPATKANNYA SEKARANG~! 


SMS me, Farhana 012 9645 945 to order :)