Home     About Us     Tab Products      Meiko Naturactor     FAQ     Testimoni     Contact     Order

*NEW ADVANCED WHITENING FLUID* ;)INTRODUCING OUR NEW PRODUCT~! ;D;D;D
*NEW ADVANCED WHITENING FLUID*
RM100 / 30 ml / Free Poslaju

HD Advanced Whitening Fluid merupakan produk penjagaan dan pencerahan kulit yang terhasil dari gabungan teknologi pakar bedah kosmetik, penghasilan dari juru makeup dunia hiburan dan juga inovasi sains kulit.

Salah satu bahan aktif HD Advanced Whitening Fluid, Komplex E861 merupakan protein yang sudah lama digunakan oleh pakar pembedahan kosmetik untuk diberikan kepada pesakit yg telah menjalani pembedahan bagi mempercepatkan penyembuhan sel, menghalang pengelapan serta meminimakan parut. Kompleks E861 yang dimodifikasi ini diadun dalam HD Advanced Whitening Fluid bagi memberikan kesan positif yang maksimum, mencerahkan kulit, menghilangkan cela sepantas 7 hari.

Teknologi Luminance Particles yang bertindak untuk membalikan cahaya mampu memberikan seri maksimum pada kulit, selain menghalang pemurungan dan pengelapan sel berlaku. Kosmetik berasaskan teknologi pembalikan cahaya amat popular di kalangan jurumakeup pentas yang memberikan selebriti seri wajah kulit yang tampak luarbiasa. HD Advanced Whitening Fluid diadun dengan Luminance Particles yang dengan serta merta memberikan kulit anda seri yang memukau.

Penyelesaian masalah kulit diselesaikan dari akar umbi. Salah satu kandungan HD Advanced Whitening Fluid, MelanoBloc mampu menyekat pengeluaran melanin dari kilangnya yang memberikan jaminan kulit kekal cerah dan cantik. MoistureLoc pula memastikan kulit sentiasa lembab dan melambatkan proses penuaan.

HD Advanced Whitening Fluid membantu memberikan anda kulit yang cerah sempurna serta tampak lebih berseri - pemilikan yang tidak ternilai nyata dicemburui oleh setiap wanita. Denganpenggunaan konsisten dalam tempoh 7 hari, anda akan merasai perubahan dramatik kulit yang lebih cerah sekata, licin, berseri serta bercahaya.


4 Tindakan
Kompleks E861 – Pencerahan intensif dan tindakan penyeri
Tekstur krim halus diserap pantas dan jauh kebawah kulit melalui teknologi Complex E861, sejenis rumusan protein amino yang telah sekian lama digunakan oleh pakar bedah kosmetik untuk pengurusan parut pada pesakit mereka. Ianya meningkatkan kesan pemutihan di peringkat molekul, menembusi ke dalam kulit untuk memerangi pigmentasi dan tompok-tompok hitam. Tindakan liposom menembusi bawah kulit dan menyampaikan bahan pencerah dengan selamat, berkesan dan cepat - jauh ke dalam kulit di mana ianya diperlukan, bertindak dalam jangka masa yang panjang. Ia mencerahkan kulit, menghapuskan bintik gelap dan menyakatakan warna kulit, memberikan anda dengan kulit yang cerah bercahaya dan berseri.

MelanoBloc - memerangi pengeluaran melanin
Satu revolusi pemutihan intensif yang berkesan dalam menyekatpembentukan melanin dari akarnya dan bertindak sebagaianti-oksidan untuk menentang kerosakan radikal bebas, membantuuntuk mengurangkan kerosakan foto yang menghasilkan tompok-tompok hitam dan mencegah pembentukannya, meningkatkan daya tahan, kecerahan dan memperbaiki tekstur kulit, memberikan kulitsekata, bersinar, bercahaya dan lebih muda.

MoistureLoc - Penghidratan Intensif
Diperkaya dengan emolien yang menenangkan untuk mengantikankehilangan lembapan, menjadikan kulit lebih lembab, lembut dan halus.

Luminance Particles – Memberikan cahaya gemilang kulit anda
bertindak sebagai lapisan kulit kedua yang dibaut daripada partikel pembalikan cahaya yang halus, menguasai dan memantulkan semula cahaya, yang sekali gus mewujudkan cahaya seri kulit ibarat ianya memancar dari dalam. Kecerahan dan seri kulit yang pantas,mencegah kelesuan & menjadikan kulit lebih cerah bersinar,sepanjang hari.

Lembut dan selamat
Tidak menyumbat liang roma
Tiada Hydroquinone, steroids and mercury
Sesuai untuk semua jenis kulit, walaupun sensetif

Pengunaan
Gunakan siang dan malam.
Langkah : Facial Cleanser - Toner - HD Whitening Fluid - pelembab / sunscreen / asas bedak / makeup

FAQ
Adakah HD Advanced Whitening Fluid selamat? Adakah ianya mengandungi sebarang bahan berbahaya?
Ya, benar-benar selamat. HD Advanced Whitening Fluid adalah bebas dari hydroquinone, merkuri atau steroid.

Berapa lamakah masa yang diperlukan untuk melihat hasilnya?
Perubahan awal boleh dilihat dalam masa 2 minggu. Keputusan berbeza-beza bergantung kepada jenis kulit anda, keadaan kulit, kepekatan pigmentasi dan kerosakan warna kulit.

Bolehkan HD Advanced Whitening Fluid mengurangkan kemunculan jeragat, melasme, kerosakan matahari, parut jerawat dan masalah perubahan warna yang lain?
Ya. HD Advanced Whitening Fluid bekerja dengan baik pada semua jenis dan kawasan hiperpigmentasi pada kulit.

Adakah HD Advanced Whitening Fluid juga berkesan pada warna kulitgelap dan warna etnik?
Ya. HD Advanced Whitening Fluid telah terbukti berkesan pada semua jenis kulit, dan semua warna kulit.

Bolehkah HD Advanced Whitening Fluid boleh digunakan oleh lelaki dan wanita?
Ya. HD Advanced Whitening Fluid sesuai untuk kedua-dua lelaki dan wanita, juga boleh digunakan pada kanak-kanak berumur 12 dan ke atas.

Adakah HD Advanced Whitening Fluid selamat digunakan oleh wanita hamil dan ibu yang menyusukan anak?
Ya, ia sememangnya selamat.

Adakah HD Advanced Whitening Fluid membantu mengurangkan jerawat dan / atau kedutan?
Ya. Kompleks E861 akan membantu untuk mengurangkan jerawat dan Moisture Loc akan membantu untuk menghalang garis-garis kering pada kulit dari muncul.

Bolehkah Saya boleh menggunakan krim lain dan / atau produkdengan HD Advanced Whitening Fluid?
Ya. Anda boleh menggunakan pelembap tambahan, toner dan produk pembersihan sendiri.

Bolehkah HD Advanced Whitening Fluid digunakan pada badan?
Ya, secara amnya ianya digunakan di muka, tangan, leher dan badan

Bolehkah saya memakai mekap selepas menyapukan HD Advanced Whitening Fluid?
Ya. Walau bagaimanapun, sila tunggu sekurang-kurangnya 3-5 minit sebelum menyapu / mengenakan sebarang solekan dan / atau sunblock untuk penyerapan yang sempurna.

Adakah Halal ?
Halal, tiada sumber haiwan digunakan

Saiz
30ml

Harga
RM100/botol

No comments:

Post a Comment